Eylem Toraman'ın hukuk savaşı sürüyor

Eski futbolcu İbrahim Toraman'ın avukat eşi Eylem Toraman, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki iki mesai arkadaşına yalan beyanlarla tutanak tutturarak kendisine dava açılmasına yol açan adliye personeli Ayşe T. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Eylem Toraman'ın hukuk savaşı sürüyor
Sabah'tan Ali Oktay'ın haberine göre Eylem Toraman şiddet gördüğü iddiasıyla eşi İbrahim Toraman'a bir yıl önce boşanma davası açmıştı.

Futbolcunun Ayşe T.'yle bir restoranda baş başa yemek yediği görüntüler ise televizyonlarda yayımlanmıştı. İddiaya göre; Eylem Toraman'la Ayşe T.'nin Çağlayan Adliyesi'ndeki tartışmasına tanık olan Kamile D. ve Başak H. savcılıkta ifade verdi. Kamile D. "O gün Eylem Toraman'ın Ayşe T.'ye hakaretini duydum, tehdidi duymadım. Tutanağı Ayşe T. hazırladı. Ben de okumadan imzaladım" dedi.

Başak H. de "Eylem Toraman'ın Ayşe T.'ye 'Seni öldürürüm' dediğini duydum" diye ifade verdi.

İfadeler doğrultusunda Eylem Toraman'a hakaret ve tehditten 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Daha sonra iki tanık, dilekçe yazarak tanıklıktan vazgeçti.

Yalan ifadelerle dava açıldığını anlatan Eylem Toraman, "Ayşe T. hakkında tanığı ve mahkemeyi etkilemekten dava açılmasını talep ediyorum" dedi.