Fenerbahçe’de ‘Kocaman’ alarmı

Fenerbahçe’yi Torku Konyaspor tedirginliği sardı. Aykut Kocaman’ın takımı yakından tanıması ve Konya’nın ‘yenilmez’ devam etmesi Fener’i korkutuyor.

F.Bahçe’de ‘Kocaman’ alarmı
AMKSpor'dan İrfan Yirmibeş'in özel haberine göre Fenerbahçe şampiyonluk yolunda bu hafta deplasmanda eski teknik direktörü Aykut Kocaman’ın çalıştırdığı Torku Konyaspor ile kozlarını paylaşacak.

Kadrodaki futbolcuların büyük kısmının Kocaman’ın döneminden beri görev yapması, tecrübeli çalıştırıcının takımın özelliklerini çok iyi bilmesi, oyun sistemini yakından tanıması, zorlu maç öncesi Kanarya’yı tedirgin ediyor.

Aykut Kocaman faktörünün yanı sıra, Torku Konya’nın son dönemde form düzeyinin yüksek olması da Fenerbahçe’nin maç öncesi çekinceler yaşamasına neden oluyor. Yeşil-beyazlılar, 2016’da Alman ekibi Borussia Dortmund ile birlikte resmi maçlarda hiç yenilmeyen 2 takımdan biri. Son 10 maçlarında 7 galibiyet alırken, 3 mücadelede de berabere kaldılar ve kalelerinde de sadece 3 gol gördüler. Ligin 2. yarısında istatistikleri sarı-lacivertli takımın çok üstünde…
Konular Spor Haberleri