Fahriye Evcen ve Burak Özçivit 'tatilin kralına' çıkıyor

Burak Özçivit, son dönemde hakkında çıkan haberlerden bunalan eşi Fahriye Evcen’e sürpriz yaptı. Yakışıklı oyuncu, günlüğü 6 bin 500 euro olan Cobra King isimli guleti kiralayıp eşini mavi tura çıkaracak.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit 'tatilin kralına' çıkıyor
Takvim'den Doğan Savaş'ın özel haberine göre estetik yaptırdığı iddialarıyla son günlerde manşetlerden inmeyen Fahriye Evcen'in moralinin bozulması üzerine eşi Burak Özçivit devreye girdi. Yakışıklı oyuncunun, gelen eleştiriler karşısında üzülen eşinin kafasını dinlemesi için bir tatil organizasyonu yaptığı öğrenildi. Özçivit, iddiaya göre eşini Ege'de mavi tura çıkarmaya karar verdi. Kesenin ağzını açan ünlü oyuncu, günlük kirası 6 bin 500 euro (yaklaşık 35 bin lira) olan Cobra King adlı tekneyi kiraladı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit 'tatilin kralına' çıkıyor

1. YIL KUTLAMASI

Eşine yapacağı tatil sürprizi için titizlikle hazırlanan Özçivit, güzel oyuncuyla 5 gün boyunca Ege koylarını gezip stres atacak. 34 metre uzunluğundaki 5 kamaralı ve 6 mürettebatlı teknede Evcen'le baş başa huzur dolu anlar yaşayacak olan Özçivit'in tatil için bayramdan sonraki ilk haftayı düşündüğü konuşular arasında… Evcen'le geçtiğimiz yıl 29 Haziran'da nikah masasına oturan Burak Özçivit, bu sene güzel oyuncuyla evliliğinin 1. yılını mavi turda kutlayacak.

* Eşi Fahriye Evcen'le çıkacağı mavi tur için lüks tekneyi 5 günlüğüne kiralayan Burak Özçivit'in cebinden 176 bin lira çıkacak...

* Burcu Esmersoy ile eşi Berk Suyabatmaz'ın da geçtiğimiz yıl kiraladığı lüks tekne her yaz ünlü isimleri ağırlıyor.