Fahriye Evcen'den kafaları karıştıran sözler!

Hamile olduğu için gelen teklifleri kabul etmediği iddia edilen Fahriye Evcen, “Çocuk istiyoruz, inşallah en kısa zamanda” diyerek kafaları karıştırdı.

Fahriye Evcen'den kafaları karıştıran sözler!
Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, Akmerkez’de el ele görüntülendi. Özçivit, Kerem Bürsin’le başrolünü oynadığı, 6 Nisan’da vizyona girecek ‘Can Feda’ filminin çekimlerinin bittiğini söyledi.

“14 Şubat sizin için ne ifade ediyor?” sorusuna, Özçivit, “Özel bir gün” cevabını verirken, Evcen, “Bizim için her an Sevgililer Günü” dedi. Hamile olduğu için dizi tekliflerini geri çevirdiği iddia edilen oyuncu, “Çocuk istiyoruz, inşallah en kısa zamanda” diyerek kafaları karıştırdı.

AVM’deki petshop’un önünde hayvanları inceleyen çift, evde iki kedilerinin olduğunu belirtti. Oyuncu, eşi Evcen’in Instagram hesabındaki soyadı bölümüne ‘Özçivit’ eklemesini istediği yönünde çıkan haberler ilgili “Kesinlikle öyle bir talebim olmadı. Fahriye stediği için yaptı” dedi. Araya giren Evcen ise, “Aynen, ben istedim” şeklinde konuştu.

Yapılan anketlerde örnek çift olarak gösterilen ikili, hayranlarına teşekkür etmeyi de unutmadı.