Farah Zeynep Abdullah cephesinden müjdeli haber!

Gişe rekortmeni filmlerin ünlü yönetmeni Guy Ritchie, yeni projesi için Farah Zeynep Abdullah’a teklif götürdü. Oyuncu çekimler için gün sayıyor.

Farah Zeynep Abdullah cephesinden müjdeli haber!
Hollywood yıldızlarıyla aynı filmde

Akşam Gazetesi'nin haberine göre doğup büyüdüğü Londra’ya geri dönüş yapan Farah Zeynep Abdullah Hollywood kapılarını araladı. Londra’da yoğun iş görüşmelerine katılan oyuncu, “Ateşten Kalbe Akıldan Dumana”, “Kapışma” ve “Sherlock Holmes” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçtiğimiz sene “Kral Arthur: Kılıç Efsanesi” ile karşımıza çıkan Madonna’nın eski eşi İngiliz yönetmen-yapımcı Guy Ritchie’in dikkatini çekmeyi başardı.

HEYECANLANDIRAN TEKLİF

Yakın çevresine, “Rüyada gibiyim, hayallarim gerçek oluyor” diyen Farah, şimdi film çekimlerinin başlaması için gün sayıyor. Bu arada Ritchie, ilk olarak  Matthew McConaughey, Colin Farrell, Hugh Grant ve Lyniee Renee gibi yıldızların boşrollerini paşlaştığı ‘Toff Guys’ filmini çekecek. Farah’ın bu filmde mi yoksa bir sonraki projede mi rol alacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.

Farah Zeynep Abdullah cephesinden müjdeli haber!

POPUN KRALİÇESİ 8 YIL EVLİ KALDI

Rocco ve Malavi’den evlat edindikleri David olmak üzere iki oğulları bulunan Guy Ritchie ve Madonna, 2008 yılında boşandı.