Fatih Altaylı: "Bunun arkasında Rıdvan ve Acun var"

Gazeteci Fatih Altaylı, Milli Takım'da yaşananlar ve Rıdvan Dilmen ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fatih Altaylı: "Bunun arkasında Rıdvan ve Acun var"
MedyaRadar'da yer alan habere göre Fatih Altaylı, Bloomberg kanalında Milli Takım'da yaşanan Arda Turan olayı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İşte o sözler:

"Olayı referanduma bağlıyorlar. İşi siyasete çekip, Ankara üstünden savunma hattı oluşturmaya çalışıyorlar. Bunu kimse yemez. Ankara hiç yemez.

Volkan Demirel, gazeteciye 'Seni evinden aldıracağım' derken niye tepki vermediniz peki? Uçakta yapınca mı olay oluyor? Arda yapınca mı oluyor? Niye gazeteciler Volkan Demirel'e tepki vermemişti?

Yıldırım Demirören'in Federasyon Başkanı olarak söylediklerinin beş kuruş değeri yok. Çok kötü bir başkan. Maalesef eski tanıdığımdır ama gerçekten başkanlık olarak çok kötü.

Bu işin içinde var dediği kişinin, yönlendiriyor dediği kişinin Rıdvan Dilmen olduğunu bilmiyor muyuz sanki... Bu işin arkasında Rıdvan Dilmen, Acun Ilıcalı var. Her şey var içinde.

Federasyon Başkanı, başkanlık yapamıyor. O yüzden orayı kulüp takımı haline getiremezsin. 40 tane denge var orada. Göksel Gümüşdağ mı daha güçlü Yıldırım Demirören mi o bile belli değil. Ama her şeyin ortasında Rıdvan Dilmen var.

Arda olayı olduktan sonra, Arda'nın avukatlığını ilk yapan Rıdvan Dilmen olmasından belliydi bunlar. Bir sürü hikaye var işin içinde. Bir yandan da kendisini siyasete yakın göstermeye çalışıyorlar. Allah akıl fikir versin.

Türkiye Futbol Direktörü, 'vah benim futboluma vah' diyorsa işi batırmıştır, sıvıyor demektir. Futbol Direktörü isen bunu temizleyeceksin."