Fatih Altaylı’dan Dursun Özbek’e bombardıman!

Gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in transfer politikasını ve Östersunds mağlubiyetini eleştirdi.

Fatih Altaylı’dan Dursun Özbek’e bombardıman!
Sözcü'de yer alan habere göre gazeteci Fatih Altaylı, Bloomberg HT’de Fatih Kuşçu’nun sunduğu “Spor Saati” programında spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Galatasaray yönetimini eleştiren Fatih Altaylı “Dursun Özbek kaçamazsın, hesap vereceksin” dedi. Fatih Altaylı, hafta içinde Östersunds’a elenen Galatasaray hakkında da gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’i eleştiren Fatih Altaylı şu ifadeleri kullandı:

“Dünyadaki bütün sorunlar çözülür, fakat Galatasaray’ın sorunu biraz zor çözülür. Galatasaray’ın sorununun ne olduğunu bir buçuk senedir söylemekten dilimde tüy bitti. Ama bugün 180 derece karar değişikliğiyle huzurlarınızdayım. Ben bir buçuk senedir ‘Dursun Özbek istifa etmeli’ en azından seçime gitmeli, yönetimini yenilemeli diyordum. Geçen haftaki maçtan bu yana söylediğim şu ‘Dursun Özbek hiçbir yere kaçamaz, gittiği yere kadar kovalarım. Sen geldin, elinde Türkiye şampiyonu olmuş bir takım, bu takımın içine ettin. Bu transfer dönemine kadar 18 veya 19 futbolcu alındı.

Ve bir köy takımına elenmiş Galatasaray… Böyle bir rezalet olabilir mi? O yüzden Dursun Özbek, Galatasaray’dan bugün itibarıyla kaçamaz. Çünkü bunun sonucu kaçmaktır. ‘Dursun Özbek kaçamazsın! Hesap vereceksin. Kaçtığın yere kadar kovalarım seni.’ Bir Galatasaraylı olarak, bir genel kurul üyesi, bir Galatasaray taraftarı olarak kaçamazsın. Bu yediğin haltı temizleyeceksin. Temizleyemeyecek ya, en azından şu olacak. Galatasaray camiasında bir numaralı suçlu genel kurul ve divandır. Çıkıp konuşuyoruz, dinliyorlar. Bir şey deyin. Bir kısmı bana kızdı, bir kısmı da beni destekledi. Genç arkadaşlar imza topluyor, 1100 imzada takıldı kaldı. Geriye kalan 8000 kişi demek ki çok memnun! Memnunsanız bu haltı Dursun Özbek, Dursun Özbek’i destekleyen genel kurulda kim varsa hep beraber temizleyeceksiniz.

Bu sene ligde 5. yapsa ne olur, 10. yapsa ne olur, küme düşürse ne olur! Ki olabilir bunların hepsi de… Sen bu bedeli ödeyeceksin! Ve senin Galatasaray’ın içine ettiğini kabak gibi herkes görecek. Herif bugün gitse ‘Ağabey adam tam da toparlıyordu!’ Ne toparlıyordu yahu! Kimi toparlıyordu! Neyi toparlayabilir bu adam! Hiçbir şeyi toparlayamaz! Sen rezil ol Galatasaray’dan ve öyle git ki bir daha sen veya senin gibi birileri gelip de Galatasaray’ı mahvedemesinler… Arkana da teneke bağlayalım ki giderken ‘Bu herif Galatasaray’ı mahvetti’ diye, bir daha da kimse gelip kendi adını meşhur etmek için Galatasaray’ı rezil edemesin. Düne kadar Dursun Özbek kimdi… Bir otelin bir odasında oturmuş, bugün kaç kişi yemeğe geldi, bugün kaç tane yatak sattık diyen bir adamdan, bugün Galatasaray’ın dev bütçelerini yöneten ve milyon dolarları sokağa atan  bir adam. Sen kimsin kardeşim Galatasaray’ı bu hale getirecek! Ama Dursun Özbek sonuna kadar kalmalı ve öyle bir bedelini ödemeli ki kişilik ve kimlik olarak, bir daha bir Dursun Özbek gibi birisi çıkıp da ‘Ben de Galatasaray’a başkan olurum’ diyemesin… Bu işin bu kadar ucuz olmadığını, ve bu işi batırıp arkasına dönerek gitmenin mümkün olmadığını herkes görsün! Ayıp denen bir şey var… ”


“TARAFTAR ÖSTERSUNDS MAÇINA GİREMEDİ”

Fatih Altaylı, Galatasaray’ın Östersunds ile oynadığı rövanş maçıyla ilgili ise “Östersunds maçına gitmedim. Dursun Özbek başkan olduğu sürece, bundan sonra Galatasaray’dan loca almayacağımı burada söylemiştim. Ben para verip loca alacağım, maça gitme keyfimi öldüreceksin benim… ‘Gidip de bu rezilliği mi göreceğim’  diye  almadım. Dursun Özbek ve benzerleri Galatasaray’a başkan olduğu sürece almam, zaten kimse de almaz. Alanlar da maça giremez. Östersunds maçı öncesi kombineleri dağıtamadıkları için taraftarları stada sokamamışlar. Maça 40 bin taraftar bekliyoruz diyorlar, helal olsun Dursun Özbek’e kızdıkları halde gittiler o maça ama stada giremediler. Çünkü yönetim bu insanların biletlerini vaktinde veremedi. Böyle bir şey var mı? Parasını ödemiş, kombine kartını almış, locasını almış ve sen yönetim olarak kombinelerini veremediğin için adamlar stada giremeyip tıpış tıpış evlerine geri döndüler. Sonra boş tribünlere oynadın, dolu olsaydı ne olurdu o ayrı!” dedi.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..
Konular Spor Haberleri