Fatih Portakal'dan AKP- MHP ittifakına bomba yorum!

FOX Tv spikeri Fatih Portakal AK Parti-MHP ittifakı ile ilgili sosyal medyadan yorum yaptı.

Fatih Portakal'dan AKP- MHP ittifakına bomba yorum!
MedyaRadar'da yer alan habere göre Fatih Portakal, "AK Parti ve yol arkadaşı MHP'nin yaptığı ülkeyi ittifak dedikleri koalisyonlara alıştırmak ve diğer partilere de bunu yaptırma" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk adımını 16 Nisan’da referanduma sunulan Anayasa değişikliğinde atan AK Parti ve MHP, sistemin yasal çerçevesi konusunda da uzlaştı.

Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesine ilişkin, "Tam bir mutabakatla bütün hususlar netliğe kavuşturuldu. 26 maddelik kanun teklifini, AK Parti ve MHP'nin ortak imzasıyla 21 Şubat Çarşamba günü TBMM Başkanlığına sunacağız." dedi.

AK Parti-MHP ittifakına Fatih Portakal'dan eleştiriler geldi. Fatih Portakal ittifak çalışmalarına Twitter'dan bomba yorumlar yaptı.

'AKP ve yol arkadaşı MHP’nin yaptığı ülkeyi ittifak dedikleri koalisyonlara alıştırmak. Diğer partilere de bunu yaptırmak. Bu sayede oyları dengelemek; kayıp ve kazançlar. Diğerleri umarım bu oyuna gelmezler.

Her parti yolun başında ittifaksız hareket etmeli bence.'

Fatih Portakal'dan AKP- MHP ittifakına bomba yorum!