Fatih Portakal'dan hakaret yağdıran kadına sert tepki!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda özel bir havayolu şirketine ait uçağın rötar yapması nedeniyle Funda Esenç isimli bir yolcu, havayolu şirketinin yer personeliyle tartıştı.

Fatih Portakal'dan hakaret yağdıran kadına sert tepki!
MedyaRadar'ın haberine göre tartışma sırasında yer hizmetleri personeline ağır hakaretlerde bulunan kadın yolcu sosyal medyada büyük tepki çekti.

Sosyal medyanın gündemine oturan olay İstanbul Havalimanında yaşandı. Atlasglobal Havayolları'na ait saat 17.00'da İstanbul Havalimanı'ndan Milas-Bodrum'a sefer yapması planlanan uçak bir saat rötar yaptı.

Görüntüler kameralara yansıdı: Uçağın bulunduğu kapı önünde bekleyen yolculardan Funda Esenç isimli kadın, rötardan dolayı yer hizmeti veren görevli bir personele tepki gösterdi.

Kadın yolcu, yer hizmeti personeline hakaret etmeye başladı. O anlar bir yolcunun cep telefonu ile çektiği görüntülere yansıdı.

İŞTE O ANLAR (VİDEO)

''Sokak süprüntüsü, temas yok''

Havalimanı personeline ''Koça kıçını büyütene kadar aklını çalıştır düzgün konuşmuyorum.'' diyen Funda Esenç'in üzerine yürümeye kalkan genç kadına 'Hoppppp, hopppp! Temas yok!' şeklinde karşılık verdi. Daha sonra asabi yolcu, havalimanı personeline 'Sokak süprüntüsü' diyerek olay yerinde bulunan vatandaşlardan tepki gördü.

FATİH PORTAKAL: "NORMAL OLMADIĞI AŞİKAR"

Fatih Portakal Twitter'dan yaptığı açıklamada, "#İstanbulHavalimanı’ndaki o kadın nasıl bir insan! Normal olmadığı aşikar. Videoyu dinleyemedim utancımdan yarıda bıktım. Personelin sabrına alkış tutmak gerekiyor." diyerek tepki gösterdi. 

Fatih Portakal'dan hakaret yağdıran kadına sert tepki!