Fatih Terim golcü arıyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, elinde kalan tek santrfor Eren Derdiyok'a alternatif arıyor. Terim, İstanbulspor'la oynanan hazırlık maçında bir ismi beğendi

Fatih Terim golcü arıyor!
Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Bafetimbi Gomis’i Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal’e sattıktan sonra yeni bir forvet transferi yapamayan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, mevcut kadro içerisinden alternatif oluşturmanın yollarını arıyor.

Elinde sadece asıl mevkisi santrafor olan Eren Derdiyok bulunan İmparator, devre arasına kadar hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde golcü olarak sahaya çıkarabileceği isimler üzerinde duruyor.

Son olarak milli takım arasında önceki gün İstanbulspor’la hazırlık maçında karşılaşan Sarı-Kırmızılılar’da Muğdat Çelik forvet pozisyonunda oynarken, Eren Derdiyok ilk 11’de yer almadı.

İkinci yarıda Sinan Gümüş’ün yerine dahil olan Eren, fileleri havalandıramazken 2 gol kaydeden Muğdat, Terim’in gözüne girdi.

Öte yandan Sinan’ı da forvete yakın bölgelerde kullanan Terim’in, 24 yaşındaki oyuncusuna da doğrudan bu bölgede şans verebileceği öğrenildi.

Son olarak Trabzon’a 4-0 kaybettikten sonra kadroda radikal değişikliklere gitmesi beklenen Fatih Terim’in, Kasımpaşa önünde Eren’in yerine Muğdat’a şans verebileceği ifade edildi.

GENÇ OZAN ISINIYOR

Fatih Terim’in çok şey beklediğini ifade ettiği altyapıdan yetişen Ozan Kabak, yavaş yavaş A takıma ısınmaya başladı.

Liglere verilen Milli arada hocasının gözüne girmek için savaşan genç stoper, bu çalışmasının mükafatını İstanbulspor karşısında aldı.

Trabzon deplasmanında Maicon ve Ahmet Çalık ikilisinin vasat altı performansını gören Terim, Ryan Donk’u stopere çekmeye karar verdi. Hazırlık maçında Donk’un yanında ise Ozan Kabak forma giydi.

2016-17’nin devre arasında 2.5 milyon Euro karşılığında Gençlerbirliği’nden alınan Ahmet Çalık ise bir türlü istenileni veremedi. Terim’in ilk haftalarda şans verdiği ancak Trabzon maçında gözünden düştüğü Ahmet Çalık genç Ozan’a formayı kaptırırken, mücadelenin ikinci yarısında Mariano’nun yerine oyuna girdi.
Konular Spor Haberleri