Fatih Terim yeni ‘Ozan Kabak’ı buldu

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendiren Galatasaray, Ümraniyespor'la hazırlık maçı yaparken karşılaşamanın son 20 dakikasında forma giyen 18 yaşındaki stoper Işık Kaan Arslan performansıyla göz doldurdu.

Fatih Terim yeni ‘Ozan Kabak’ı buldu
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray’ın Spor Toto 1. Lig takımlarından Ümraniyespor’la oynadığı hazırlık karşılaşmasında 18 yaşındaki savunma oyuncusu Işık Kaan Arslan’ın performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Sarı kırmızılı ekibin 3-2 kazandığı maçta galibiyet golleri Muğdat Çelik, Ryan Donk ve Selçuk İnan’dan gelirken mücadelenin son 20 dakikasında oyuna giren Işık Kaan Arslan futboluyla parladı.

Galatasaray’ın U19 takımında forma giyen ve Ümraniyespor maçında şans bulan genç stoper, hava toplarındaki hakimiyeti ve pas oyunundaki becerisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sezon başında 19 yaşındaki Ozan Kabak’ı ilk 11’e yerleştirerek devre arasında 11 milyon Euro’ya Stuttgart’a satılmasında büyük rol oynayan Fatih Terim ve teknik ekibi, Işık Kaan’ın bu oyunu sonrasında genç futbolcuyu daha sık A takımla çalıştırma kararı aldı.

Birebirde çok etkili olan ve seri futboluyla öne çıkan Işık Kaan Arslan için şimdiden “Yeni Ozan Kabak” yorumları da yapılmaya başlandı.
Konular Spor Haberleri