Fatih Terim'den "kavga" hakkında ilk yorum!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bugün yanında eşi Fulya ile birlikte saat 10.45'de Bodrum'dan İstanbul'a geldi.

Fatih Terim'den "kavga" hakkında ilk yorum!
Sözcü'de yer alan habere göre Türkiye Futbol Direktörü olduğu için Atatürk Havalimanı VİP Salonu’nu kullanan Fatih Terim, gazetecilerin Alaçatı’da yaşanan kavga ilgili olarak sorularına sadece, “Konu yargıya intikal etti” şeklinde yanıt verdi.

Terim bir gazetecinin, “Damadınızın ablası bir açıklama yaptı. Bu konuda bir şey söyler misiniz?” şeklindeki sorusuna ise gülerek, “Hepinizi öpüyorum” dedi.

Fatih Terim ve eşi Fulya Terim daha sonra Atatürk Havalimanı’ndan ayrıldı.

DAMADIN ABLASI NELER SÖYLEMİŞTİ?

'Bize satırlarla geldiler'


İzmir Alaçatı'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in damatları ve korumalarıyla cuma gecesi mekanını bastığını öne sürerek şikayetçi olan Selahattin Aydoğdu'nun açıklamalarının ardından ilk kez karşı taraftan değerlendirme geldi. Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'in ablası ve işyeri ortağı Zeynep Çetin, tartışma konusu tahta çiti müşterilerinin rahatsız olması nedeniyle çektiklerini belirterek, "Olayın yaşanmasına sebep olan, bu çitin yanındaki fırın ve tuvaletler" diye konuştu.

DÜKKANI ALT ÜST ETTİLER

Çetin, "Burada çalışanların üstsüz olması, tuvaletten çıkanların uygunsuz görüntüleri hoş değildi. Hem işletme sahibi olarak beni hem de müşterilerimizi rahatsız etti. Biz de yönetimden izin alarak bu paravanı yaptık. Daha sonra bu paravanın yıkılması gerektiğini, yıkılmazsa kendilerinin yıkacağını söylediler. 'Biz başına yıkarız' ifadeleriyle bize geldiler. O gece de bize satırla, bıçakla ve sopalarla geldiler. Paravanı, dükkanı alt üst edip gittiler. Bu olay esnasında bebekli kadın müşterilerimize ve çalışanlarımıza saldırıldı. Gerekli mercilere şikayette bulunduk. Konu artık yargıda" dedi.

Kavga sırasında Fatih Terim'in burnunun kırıldığı iddialarına Çetin, "Bizim babamız yok. Fatih Hocam kardeşimin kayınpederidir. Babam sıfatıyla başımdadır. Yaralandığı konusunda bilgim yok" diye konuştu.

Fatih Terim'den "kavga" hakkında ilk yorum!
Konular Spor Haberleri