Fatma Girik: "Gücüm, kuvvetim yerinde"

Fatma Girik, Hülya Koçyiğit ve Perihan Savaş, Kuruçeşme sahilinde bulunan bir balıkçıda bir araya geldi. Fatma Girik, neşeli geçen buluşmada öldüğü söylentilerine tepki gösterdi: "Ölmedim, gördüğünüz gibi karşınızdayım"

Fatma Girik: "Gücüm, kuvvetim yerinde"
Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre kalça ekleminden iki kez ameliyat olduktan sonra ilk kez değnekleri yardımıyla sokağa çıkan Fatma Girik, duygularını, “Yaşadığım acılar geride kaldı, kendimi demir gibi, çok iyi hissediyorum. Sizin ve dostlarımın çevresi beni ayakta tutuyor” diyerek dile getirdi.

GİRİK: “TATLI ÇOCUKLAR SİZİ”

Basında hastalığının kötüye gittiği veya öldüğü yönünde çıkan haberler hatırlatılan Girik, “Beni bir öldürüyorsunuz bir güldürüyorsunuz ama çok tatlı çocuklarsınız. Gördüğünüz gibi karşınızdayım” diyerek takıldı.

Usta oyuncudan sonra söz alan Hülya Koçyiğit ise, “Fatma, çok ciddi iki ameliyat geçirdi. Şu an çok sağlıklı. Ona moral vermek için bir araya geldik, çok güçlü, kuvvetli ve aslan gibi bir kadın” derken yeni neslin ondan öğreneceği çok şey olduğunun altını çizdi. Perihan Savaş ise, “Çocukluğumdan beri yanında durduğum bu iki kadına hayranım. Onları görünce hala içim titriyor” diyerek duygularını ifade etti.

Fatma Girik: "Gücüm, kuvvetim yerinde"