Fatma Toptaş meslektaşlarını kızdıracak!

Son dönemin başarılı oyuncuları arasında gösterilen Fatma Toptaş dizi oyuncularını kızdıracak açıklamalar yaptı. Genç oyuncu, “Dizi ve tiyatro oyunculuğu arasında dağlar kadar fark var” dedi.

Fatma Toptaş meslektaşlarını kızdıracak!
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Şa­han Gök­ba­ka­r’­ın çek­ti­ği Re­cep İve­di­k’­le yıl­dı­zı par­la­yan şu sı­ra­lar ‘Ki­raz Mev­si­mi­’ di­zi­sin­de can­lan­dır­dı­ğı Si­bel ka­rak­te­riy­le be­ğe­ni top­la­yan Fat­ma Top­taş, mes­lek­taş­la­rı­nı kız­dı­ra­cak laf­lar et­ti. Di­zi ve ti­yat­ro oyun­cu­lu­ğu ara­sın­da dağ­lar ka­dar fark ol­du­ğu­nu be­lir­ten Top­taş, şöy­le ko­nuş­tu:

“Ger­çek oyun­cu­luk ti­yat­ro­da ya­pı­lı­yor. Bo­şu bo­şu­na ti­yat­ro sah­ne­si­ne er mey­da­nı de­nil­mi­yor. İn­sa­nı in­san­ca an­la­tan bir sa­nat ti­yat­ro. Eli­nin ko­lu­nun tit­re­di­ği­ni, ka­şı­nın gö­zü­nün oy­na­dı­ğı­nı gö­rü­yor­sun. Her sah­ne­ye çı­kı­şım­da sa­ni­ye­ler­ce tit­ri­yo­rum. Te­le­viz­yon oyun­cu­lu­ğuy­la ala­ka­sı yok. Or­da ‘Kes­tik baş­tan alı­yo­ru­z’ di­ye bir şey yok. Di­zi­ler­de ha­ta­la­rı­nı gi­de­re­bi­li­yor­sun ama ti­yat­roda böy­le bir şan­sın yok.”

Çıkmadan önce sahneyi öpüyorum

Dizi setiyle birlikte yürütemeyeceği için bu yıl tiyatroya ­ara ver­di­ği­ni be­lir­ten Top­taş, “Ti­yat­ro sah­ne­si be­nim için çok kıy­met­li bir yer. Her sah­ne­ye adım attığımda sahneyi öpüp dua ediyorum” dedi.