Fatoş Kabasakal büyük bir tehlike atlattı

Ümit Besen, Pamela ve Bora Duran, ilk kez 41 Burda AVM’de sahne aldılar. Farkındalık Stüdyosunun organize ettiği ve 41 Burda AVM’nin birinci yaşı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğin sunuculuğunu Fatoş Kabasakal yaptı.

Fatoş Kabasakal büyük bir tehlike atlattı
DONMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Milliyet'te yer alan habere göre
Kocaeli halkının eksi 7’yi bulan soğuk havaya rağmen yoğun ilgisi Ümit Besen, Pamela ve Bora Duran'ın keyfini yerine getirirken, kırmızı bir elbiseyle geceyi sunan Fatoş Kabasakal adeta donma tehlikesi geçirdi.

Kuliste sıcak kompres yapılan sunucu, pasta kesiminin ardından kendini bekleyen minibüse alınarak İstanbul’a gönderildi. 'Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?' şarkısını düet yapan Pamela ile Ümit Besen, "İlk kez birlikte 41 Burda AVM’de sahne alıyoruz. Bu şarkıyı ilk okurken, normal bir şarkı gibi okumadık. Şarkıyı ruhumuzla okuduk ve hissettik, sonra yaşadık ve seslendirdik. Ortaya böyle bir eser çıktı. Şarkı çıktığı ilk hafta hit oldu ve 7 tane dizi bu parçayı bizim sesimizden kullanmak istedi” açıklamasını yaptılar. Ayrıca Ümit Besen, "Pamela kardeşim ile stüdyodan çıkınca eğildim ve kulağına yeni bir fenomen şarkı oldu benden söylemesi dedim” şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcılar, "Tarzlarınız çok farklıyken nasıl bir araya geldiniz?" sorusu üzerine, "Sanat bu işte arz talep meselesi toplumun ihtiyacına karşılık vermek. Albüm öncesi haftalarca toplantılar yaptık. Eserleri değerlendirdik. Ekip çalışması oldu ayrıca Bora Duran da müthiş bir katkı sağladı. Halkımız, özünde romantik bir yapıda. Şarkıda sevgi var, aşk var, herkes mutlaka en az bir kere aşık olmuş ve ayrılık acısı yaşamıştır. Biz bu kitlenin duygularının tercümanı olduk. Dinleyen herkes kendisine ait bir şey buldu şarkıda” şeklinde konuştular.