Fenerbahçe kombinede devleri geride bıraktı!..

Süper Ligin başlamasına sayılı günler kala üç büyüklerin kombine fiyatları şok yarattı. Fenerbahçe 3 bin 513 TLlik ortalaması devleri geride bıraktı..

Fenerbahçe kombinede devleri geride bıraktı!..

Avrupa'da liglerin başlamasına kısa bir zaman kala takımların kombinelere satışa çıkarken, UEFA ülke sıralamasında 10. olan Türkiye'deki Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerinin, ortalama kombine bilet fiyatları, ilk 4 sıradaki İspanya, İngiltere, Almanya ve İtalya'daki birçok kulübün fiyatlarını geçti.

En ucuz bileti 1100, en pahalı bileti 8200 lira olmak üzere 2013-14 sezonunda 11 çeşit kombine biletini satışa sunan Fenerbahçe, 3 bin 513 liralık ortalama fiyatla Real Madrid, Barcelona, Man. Utd, Chelsea, Bayern Münih, Borussia Dortmund ve Juventus, Milan, Inter gibi dev kulüpleri geride bıraktı. Süper Lig'de son iki yıldır şampiyon olan Galatasaray ise sezonluk biletlerini, 1250 ile 4500 lira fiyat aralığında satıyor. Cim-Bom, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye göre taraftarından daha az ücret talep etmesine rağmen 2821 liralık ortalamasıyla fiyatla yalnızca Milan'ın arkasında kaldı.

Yeni stat projesi kapsamında İnönü Stadı'nın yıkılmasıyla bu sezon maçlarını 14 bin kişilik Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacak Beşiktaş ise en ucuz kombine kart için 600, en pahalısı için 3 bin lira talep ediyor. Taraftarına 5 farklı sezonluk kart seçeneği sunan siyah-beyazlılar, 1650 liralık ortalama fiyat ile Barcelona, Bayern Münih ve Dortmund'u solladı.

Saracoğlu 2. sırada

Ortalama sezonluk kart fiyatında Avrupa'nın önemli kulüplerini geçen Fenerbahçe, loca fiyatıyla da zirveyi zorladı. En pahalı kombine bilete 8200 lira fiyat biçen sarı-lacivertli takım, loca fiyatını 10 bin 200 lira olarak belirleyen Milan'ı takip etti. Üçüncü sırada ise Emirates Stadı'ndaki loca biletleri için 5 bin 886 lira talep eden Arsenal yer aldı.



Konular Spor Haberleri