Fenerbahçe 'Mata'doru istiyor!..

M.United’da satış listesine konulan İspanyol yıldız Sarı-Lacivertliler’in transfer gündemine girdi. Daily Mail'e göre F.Bahçe'nin yanı sıra Premier Lig kulübü Everton da Juan Mata için devrede.

Fenerbahçe 'Mata'doru istiyor!..
Takvim'de yer alan habere göre yine çok hareketli bir transfer dönemi geçiren Fenerbahçe dış basında da manşetleri süslemeye devam ediyor... İngiltere'nin en önemli yayın organlarından biri olan Daily Mail, Sarı-Lacivertliler'le ilgili çok flaş bir iddiayı gündeme getirdi. Daily Mail'e göre Fenerbahçe, Manchester United formasını giyen Juan Mata'yı transfer etmek istiyor. Teknik direktörlüğe Jose Mourinho'nun getirilmesinin ardından satış listesine konulan İspanyol yıldız için Sarı-Lacivertliler'in önümüzdeki günlerde kiralama teklifi yapması bekleniyor. Daily Mail, Mata'ya Fenerbahçe'nin dışında Everton'ın da talip olduğunu fakat Manchester United'ın yıldız futbolcunun Premier Lig'den bir takıma gitmesini istemediği belirtildi.

BAHİS SİTELERİ ATLETICO MADRID DİYOR!

Her iki kanatta ve forvet arkasında görev yapabilen Juan Mata, İngiliz ekibinde gösterdiği kötü performansın ardından Del Bosque tarafından Euro 2016 kadrosuna da alınmamıştı. Yeni bir başlangıç yapmak için Manchester United'tan ayrılmayı düşünen 28 yaşındaki İspanyol futbolcunun hangi takıma gideceği merak konusu. Bahis siteleri Atletico Madrid'i en büyük aday olarak gösteriyor.

45 MİLYONA KARŞILIK 20 GOL ATTI!

Ada basınına göre Juan Mata, Manchester United tarihinin en çok hayal kırıklığı yaratan transferlerinden biri... 45 milyon Euro karşılığında Valencia'dan alınan Mata 104 resmi maçta sadece 20 gol atıp, 20 asist yapabildi...
Konular Spor Haberleri