Fenerbahçe neden geri adım attı?...

Be­şik­taş ve Ga­la­ta­sa­ray’ın pe­şin­de ol­du­ğu Jimmy Dur­maz için uzun sü­re lis­te­sin­de tu­tan Fe­ner­bah­çe’nin ne­den ge­ri adım at­tı­ğı hak­kın­da ima­lı bir açık­la­ma gel­di.

Fenerbahçe neden geri adım attı?...
Bugün'den Özgür Sancar'ın haberine göre oyun­cu­nun Tür­ki­ye’de­ki da­nış­ma­nı Do­ğan Er­can, “Bir bü­yük ta­kı­mı­mı­zın tek­nik di­rek­tö­rü 'Jimmy'nin de­vam­lı­lı­ğı yok' de­di. İs­veç Mil­li Ta­kı­mı'na sü­rek­li se­çi­len bir oyun­cu­nun na­sıl de­vam­lı­lı­ğı ol­maz bu­nu an­la­ya­bil­mek müm­kün de­ğil'' di­ye ko­nuş­tu. “Bu sö­zü söy­le­yen Er­sun Ya­nal mıy­dı?” so­ru­su için ise “İsim ver­mek is­te­mi­yo­rum. İş­le­ri­ne gel­di­ği za­man de­vam­lı­lı­ğı var. Gel­me­di­ği za­man yok. Bunu an­la­mak müm­kün de­ğil” dedi.

“İki büyük kulüp istiyor”

Do­ğan Er­can isim ver­me­den Be­şik­taş ve Ga­la­ta­sa­ray'ı işa­ret edip “İki bü­yük ta­kı­mı­mız se­zon plan­la­ma­sı ya­pı­yor­ ve iki­si­nin tek­nik di­rek­tö­rü de Jimmy Durmaz'ı is­ti­yor” diye konuştu. “Oly­mpi­akos'un tek­li­fini red­det­ti. Genç­ler­bir­li­ği'ne de pa­ra ka­zan­dır­mak is­ti­yor” di­ye ek­le­di.

Macaristan’da sürpriz sonuç  

For­mu­la 1 Dün­ya Şam­pi­yo­na­sı'nda se­zo­nun 11. ya­rı­şı Ma­ca­ris­tan GP'si­ni ya­rı­şa dör­dün­cü cep­ten baş­la­yan Red Bull-Re­na­ult pi­lo­tu Da­ni­el Ric­ci­ar­do kazandı. Ric­ci­ar­do, ka­ri­ye­rin­de ikin­ci kez ya­rış kazandı. Avus­tral­ya­lı pi­lot  ka­ri­ye­rin­de­ki ilk ya­rışını ise 1:39:12.830'luk de­re­ce­siy­le se­zo­nun ye­din­ci ya­rı­şı olan Ka­na­da’da ka­zan­mış­tı. Ric­ci­ar­do'nun ar­dın­dan ikin­ci sı­ra­nın sa­hi­bi Fer­ra­ri'den Alon­so olur­ken, üçün­cü sı­ra­da Mer­ce­des pi­lo­tu Ha­mil­ton yer aldı.

2 yıl sonra takımın başında

Ak­hi­sar Be­le­di­yes­por’un 1 yıl ara­dan son­ra ye­ni­den renk­le­ri­ne bağ­la­dı­ğı Yu­nan gol­cü The­ofa­nis Ge­kas’ın, 2 yıl­lık söz­leş­me­si­nin bitmesinin ar­dın­dan Ege temsilcisinin tek­nik di­rek­tö­rü ola­ca­ğı kay­de­dil­di. Ge­kas’ın “Git­ti­ğim hiç­bir ku­lüp­te bu ka­dar se­vil­me­dim. Ta­raf­tar­lar adı­ma şar­kı bi­le bes­te­le­di. Bu yüz­den jü­bi­le­mi Ak­hi­sar’da yap­mak is­ti­yo­rum” de­di­ği kay­de­dil­di. Gekas’ın teknik direktörlük sözü aldığı için 2 yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı­ğı öğ­re­nil­di.
Konular Spor Haberleri