Fenerbahçe tur kapısını araladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında kendi sahasında Zenit'i konuk etti.

Fenerbahçe tur kapısını araladı
İHA'nın haberine göre Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi temsilcimiz Fenerbahçe 1-0'lık skorla kazanmayı başardı. Sarı - Lacivertliler'e Zenit karşısında galibiyeti getiren tek gol son dönemin tartışılan ismi Islam Slimani'den geldi.

Öte yandan mücadelede Zenit bir penaltı atışından yararlanamdı. Mücadelenin 44. dakikasında Robert Mark'ın kullandığı penaltıda kaleci Harun gole izin vermedi.

İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 21 Şubat'ta oynanacak.

Penaltı kralı Harun Tekin

Fenerbahçe'nin kalecisi Harun Tekin, Zenitli futbolcu Robert Mak'ın penaltısını kurtararak son 19 penaltının 10'unu kurtardı.

UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Zenit'i ağırlayan Fenerbahçe'de Harun Tekin bir kez daha penaltı kurtardı. Robert Mak'ın 44. dakikadaki penaltısına geçit vermeyen Tekin, Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki son 19 penaltının 10'unu kurtardı.

En çok faul yapılan isim Moses oldu

Fenerbahçeli futbolcu Victor Moses, Zenit müsabakasında en çok faule maruz kalan isim oldu.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçı Zenit karşılaşmasında yeni transfer Victor Moses faule en çok maruz kalan isim oldu. Müsabaka genelinde attığı paslarla etkili bir oyun sergileyen Nijeryalı futbolcu, taraftarı ve teknik heyeti mest ederken, oyun içinde 5 kez faulle durduruldu. Moses 84. dakikada yerini Alper Potuk'a bıraktı. 
Konular Spor Haberleri