Fenerbahçe'de Diego seferberliği!..

Yobo, Krasic ve Cristian'ı göndermeden Diego Ribas'a lisans alamayan F.Bahçe, Brezilyalı'nın Süper Kupa finalinde sahada olması için tüm yolları deniyor.

Fenerbahçe'de Diego seferberliği!..
Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre Fenerbahçe'nin Galatasaray ile 25 Ağustos'ta Manisa'da oynayacağı Süper Kupa Finali'ne tam 1 hafta kaldı. Ancak 5+3+1 kuralı gereği eldeki yabancıları gönderemeyen sarı-lacivertliler Diego Ribas'ın lisansını henüz çıkaramadı. Taraftar 10 numaranın, Süper Kupa finalinde oynayıp oynamayacağını merak ediyor. Sakatlığı geçtiği takdirde Diego sahada olacak. Tek transferin sahada olması için sakatlıktan çok Yobo, Krasic ve Cristian'ın elden çıkarılmasına bağlı. Üç oyuncunun durumu Cuma akşamına kadar kesinlik kazanacak. 3 yabancıya kulüp bulunamazsa sözleşmeleri feshedilecek. Fesih için Fenerbahçe'nin üç oyuncuya toplam 8.1 milyon Euro ödemesi gerekiyor.

KRASİC İSPANYA'YA GİDİYOR
Fenerbahçe, Krasic için İspanyol Elhce takımı ile anlaştı. Ancak Elhce kiralama için bedel ödemek istemiyor. Sırp oyuncuya da 750 bin Euro ödemeyi düşünüyor. Bu durumda F.Bahçe'nin kasasından çıkacak para 1.6 milyon Euro olacak. F.Bahçe kontenjanın açılması için buna razı. Transferin bugün açıklanması bekleniyor. Sarı-lacivertli takımdan Holmen'i alan Bursa Yobo'ya da talip. Yeşil-beyazlılar, 2 milyon Euro kazanan Yobo'nun maaşının 1 milyon Euro'sunu ödemeyi kabul etti.

İSTANBUL AŞIKLARI
Ribas ailesi, İstanbul'u hem keşfediyor hem de tadını çıkartıyor. 3 gün önce Göztepe Parkı'nı turlayan, önceki gün Kapalıçarşıyı gezen Diego Ribas ve ailesi dün de Boğaz turuna çıktı.
Konular Spor Haberleri