Fenerbahçe’de kriz masası!

Başkan Ali Koç, Comolli ve Cocu bir araya geldi. Alınan 3 yenilginin sebepleri masaya yatırıldı. Konya ve Beşiktaş maçlarının önemine değinildi. Hollandalı hoca başkana bir de rapor sundu.

Fenerbahçe’de kriz masası!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre ligin ilk 4 haftasında üst üste 3 yenilgi alarak tarihinin en kötü sezon başlangıcına imza atan Fenerbahçe'de krizden çıkışın yolları aranıyor. Kulüp başkanı Ali Koç'un, sportif direktör Damien Comolli ve teknik direktör Phillip Cocu ile bir araya geldiği ve kötü gidişin masaya yatırıldığı bildirildi.

COCU GEÇ TRANSFERLERE SİTEM ETTİ

Hollandalı teknik adamın, takımın durumu hakkında Başkan Ali Koç'a bir rapor sunduğu da öğrenildi. Cocu'nun transferin ve 3 futbolcunun satışının çok kısa sürede olmasına sitem ettiği ifade ediliyor.

2 GALİBİYET ÖZGÜVEN GETİRİR

Toplandı Konya ve Beşiktaş maçlarının kritik öneme sahip olduğu, henüz kaybedilmiş bir şeyin olmadığı, bu maçların kazanılması durumunda ise özgüvenin yerine geleceği de vurgulandı.

KOÇ: "FORMSUZLUĞA TAVİZ YOK"

Toplantıda Başkan Koç'un, "Taraftarlar takıma inanıyor. Buna cevap vermeliyiz. Bu formna için herkes özveriyle çalışmalı. Formsuz ve problemli oyunculara taviz verilmemeli" dediği de bildirildi.
Konular Spor Haberleri