Fenerbahçe'de sezonun faturası ağır olacak

Teknik direktör Ersun Yanal, sözleşmesi bitenlerle yeni anlaşma yapılmasını istemiyor. Sadece Şener’in durumu belirsiz. Kameni ve Reyes kesin gidecek. Frey ve Isla ayrılmak isterse onay verilecek.

Fenerbahçe'de sezonun faturası ağır olacak
Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre Sivas karşısında 1-0 geriden gelip 2-1 kazanan F.Bahçe'de oynanan futbol taraftar gibi Ersun Yanal'ı da memnun etmedi. Tecrübeli hocanın bu karşılaşma ile birlikte kafasında birçok şeyin daha da netleştiği ve takımla ilgili hesaplaşmayı sezon sonunda sert bir şekilde yapacağı öğrenildi. Yanal, sözleşmesi biten hiçbir oyuncuyla yeni anlaşma yapılmasını istemiyor. Sadece Şener Özbayraklı'nın durumu belirsiz. Bunun dışında mukavelesi sona eren 10 futbolcuyla yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Ersun Yanal'ın sözleşmesi devam etmesine rağmen gönderilmesi için fikir belirttiği isimler de var. Bunların başında Kameni ve Reyes geliyor. Ayrıca Frey ve Isla gitmek isterlerse onay verilecek.

Sözleşmesi bitenler

Volkan Demirel
Şener Özbayraklı
Roman Neustadter
Martin Skrtel
İsmail Köybaşı
Yassine Benzia
Mathieu Valbuena
Tolga Ciğerci
Andre Ayew
Islam Slimani
Roberto Soldado

Gönderilecekler

Carlos Kameni
Diego Reyes
Michael Frey (İsterse)
Mauricio Isla (İsterse)

F.BAHÇE'DEN 'CAS' AÇIKLAMASI

Fenerbahçe, CAS süreci ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Trabzonspor'un FIFA'ya ve CAS'a başvuru yapma hakkı olup olmadığı ve başvuru usullerine uyup uymadığının incelenmesi amacıyla gerçekleşen duruşma süresince hem kulübümüz avukatları hem de FIFA ve TFF'nin avukatları, Trabzon'un başvurusunun dayanaksız olduğunu savundu. Avukatlarımız, savunmalarının ikna edici olduğunu ve kararın F.Bahçe adına olumlu yönde gittiğini ifade ettiler."

MEHMET TOPAL İKİ HAFTA YOK

Sivasspor maçında sakatlanarak oyunu terk eden Mehmet Topal'ın sol üst arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildi. Yıldız futbolcunun en az iki hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerde Topal'ın tedavisinin milli arada tamamlanması planlanıyor.
Konular Spor Haberleri