Fenerbahçeli futbolcuların çapkınlık gecesi!

İki yıldız futbolcusu, kutlamayı barlarda yaptı! Alper Potuk ile Ozan Tufan, gizemli güzellerle mekan mekan gezdi. Gazetecilere çalım atıp yüzlerini gizlemek isteyen ikili, yakayı ele verdi.

Fenerbahçeli futbolcuların çapkınlık gecesi!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre Fenerbahçeli futbolcular Alper Potuk ile Ozan Tufan, önceki akşamki İstanbulspor galibiyetini çapkınlık turunda kutladı!

Karaköy'deki bir mekanda eğlenen futbolculara iki esmer güzel eşlik etti. İki kafadar, çıkışta görüntü vermemek için akla karayı seçti. Potuk, kızlarla VIP araca bindi.

Fenerbahçeli futbolcuların çapkınlık gecesi!

ŞOK ÜZERİNE ŞOK!

Kısa bir süre önce nişanlısından ayrılan Ozan Tufan ise taksiye binip hedef şaşırtmaya çalıştı. Flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşıran Tufan, başını öne eğip gizlendi.

Fenerbahçeli futbolcuların çapkınlık gecesi! - Resim : 2

Ozan Tufan, 200 metre ileride taksiden inip VIP minibüse geçti. Güzellerle Nişantaşı'nda başka mekana giren çapkın futbolcular, flaşların patlamasıyla ikinci şoku yaşadı. Tufan, mekana koşarken beraberindeki gizemli güzel de "Ozan beni bekle, çekmeyin" diye çığlık attı. Araçta esmer güzelle öylece kalakalan Potuk ise yüzünü gizlemeye çalışsa da başarılı olamadı.

KIZI ARAÇTAN İNDİRDİ!

Yanındaki güzeli araçtan indiren Potuk, takım arkadaşını kızlarla bırakıp gözden kayboldu.

Fenerbahçeli futbolcuların çapkınlık gecesi! - Resim : 3

Sürekli çapkınlık turlarına çıkan iki Fenerbahçeli, "Alper Potuk'la Ozan Tufan, bu performansı sahada gösterse Fenerbahçe şampiyon olur!" dedirtti.
Konular Spor Haberleri