Fenerbahçe'nin kritik haftası!..

6 Ocak'ta başlayan transfer döneminde son haftaya girildi. Sarı-Lacivertli Yönetim, 4. yıldız yolunda kadroya takviye yapmak için girişimleri hızlandıracak.

Fenerbahçe'nin kritik haftası!..
Fanatik'in haberine göre bu hafta Ozan Tufan için Bursaspor ile yeniden masaya oturulması bekleniyor. Yabancılardan biri giderse, Meier'e de imza attırılabilir. İşte son gelişmeler...

Ozan Tufan

Bursaspor genç yıldızı için son olarak 6 milyon Euro bonservis bedeli belirlemişti. Fenerbahçe, Erkan Zengin transferinde olduğu gibi Ozan Tufan için de Trabzonspor ile yarışıyor. Bordo-Mavililer, son günlerde Tolgay Arslan’a yoğunlaşmasına rağmen Ozan için yaptığı 5 milyon Euro’luk teklifi de hâlâ masada tutuyor. UEFA’daki dosyaları nedeniyle 31 Ocak’a kadar ödeme yapması gereken Yeşil-Beyazlılar (Rakam net değil ancak 15 milyon Euro olduğu yönünde iddialar var), Fenerbahçe ile yeniden pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe bu transferi 4 milyon Euro’nun yanı sıra Holmen ve Serdar Kesimal’in bonservisini vererek bitirmeye çalışıyor. Bursa ise 6 milyon Euro’da diretiyor. Yapılacak son pazarlıkta taraflar orta noktada buluşabilir.

Alexander Meier

Ara transfer döneminde gündeme gelen ilk yabancı Alexander Meier’di. Ardından Dzeko, Eto’o, Balotelli, Gomis derken Meier arka planda kaldı. Ancak yönetim Alman forvet için teması hiç kesmedi. Diğer adaylarda bir türlü ilerleme sağlanamayınca rota yeniden Meier’e döndü. Bu transferin önündeki en büyük engel, yabancı kontenjanının dolu olması. Eğer Kadlec kiralanırsa, genel menacer Hasan Çetinkaya ile birkaç yöneticinin Almanya’ya giderek Frankfurt ile son kez masaya oturması ve bu transferi bitirmesi bekleniyor. Alman ekibiyle anlaşma sağlanması halinde 31 yaşındaki Meier ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler bu konuda yıldız futbolcunun menaceriyle prensip anlaşmasına vardı.
Konular Spor Haberleri