Fenerbahçe'de şok baskın planı!..

Önceki yıllarda oynanan Kadıköy derbileri Fenerbahçe'de ders oldu! Teknik patron Pereira, takımının maça "Fırtına" gibi girmesini ve gollerin erken dakikalarda gelmesini istedi.

Fener'de şok baskın planı!..
Kod adı Fırtına

Takvim'de yer alan habere göre
Süper Lig'in 13. haftasında bu akşam Trabzonspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, bu zorlu maça sadece fiziksel değil psikolojik alarak da hazırlandı.

Futbolcularına sürekli olarak maç taktiğini anlatan Sarı-Lacivertli ekibin teknik patronu Vitor Pereira'nın "Şok baskın" planı olduğu bildirildi. Futbolcularından maça fırtına gibi başlamalarını isteyen Vitor Pereira, "Tekrar tekrar söylüyorum. Kapanacaklar ve kontratak futbolu oynayacaklar. Bu palanlarını çözmemiz için golü erken bulmamız gerek. Orta sahada topun yönünü hızlı ve isabetli bir şekilde çevirerek dengelerini bızalım. Presle top kapalım ve gol yollarında riskli paslarda isabet sağlayalım. Onları kale önlerinden çıkarmamız gerek" dedi. Fenerbahçe kaptanları Volkan Demirel ve Gökhan Gönül de takım arkadaşlarını bu önemli maça ekstra motive etmek için gayret gösteriyorlar. Özellikle yabancı futbolculara maça önemini anlatıyorlar.

FENERBAHÇE KLASİK 4-3-3 İLE SAHAYA ÇIKACAK

Volkan Demirel ve Gökhan Gönül'ün takımdaki yabancı yıldızları, "Bize karşı ekstra bir motivasyon ve hırs ile oynayacaklar. Bunu hepimizin bilmesi gerek. Bir final maçına çıkıyormuş gibi konsantre ve disiplinli olmamız lazım" diyerek uyarılarda bulunduğu ifade ediliyor.

Maça 4-3-3 sistemi ile çıkması beklenen Fenerbahçe karşılaşmaya tek santrforla çıkacak. Maçını gidişatına göre Van Persie ve Fernandao'nun çift forvet olarak ilerleyen dakikalarda sahada yer alabileceği ifade ediliyor.

Maça Robin Van Persie ile başlanması bekleniyor.

Hollandalı futbolcunun fizik kondisyonunun giderek yükselmesi teknik heyeti fazlasıyla umutlandırıyor.
Konular Spor Haberleri