Ferdi Merter Fosforoğlu'ndan açıklama

"Böylesi değerbilmez ve bazı şeyleri sadece maneviyat adına hiç bir çıkar beklemeden yapılabileceğini gözardı eden, bu toplulukta doğruları, yararları yapabilme mücadeleme FILM-SAN Vakfı'nda şimdilik son veriyorum."

Ferdi Merter Fosforoğlu'ndan açıklama
ŞAPKAMI ALIP GİTME ZAMANI GELDİ. ARTIK YORULDUM.

Böylesi değerbilmez ve bazı şeyleri sadece maneviyat adına hiç bir çıkar beklemeden yapılabileceğini gözardı eden, BU TOPLULUKTA doğruları, yararları yapabilme mücadeleme FILM-SAN vakfında simdilik son veriyorum

Film-San Vakfı yönetim kurulu Başkanlığına geldiğimden bu yana sektörde çalışanlara belirli bir yararım olsun diye çalıştım. Çalıştık.

Evet, birkaç yandaş arkadaşımla birlikte öncelikle emekçilerimiz arasında beraberliği sağlamaya çalıştık. Bunu belirli ölçüde başardıkta.

Emekli olamamış emekçilere borçlanma hakkını aldırmaya çalıştık, halen bürokrasiyle mücadele ediyoruz.

Hiç olmazsa ileriye yönelik telif hakkı kurtaralım dedik, bürokrasi ve işveren karşımızda yer aldı.

Bir çok özel hastahaneyle indirimli anlaştık.

Zor durumda olan,ve bize başvuran arkadaşlarımıza, dinlenme evlerinde yer sağladık ve bakanlıktan destek çıkarttık.

AMA ARTIK MADDİ VE MANEVİ YORULDUM.

Yeni arkadaşlara vakıflar yasası seneti doğrultusunda NİSAN genel kurulundan itibaren görevi devretmeye karar verdim. Bugüne değin bana inançla destek vermiş olan yandaşlarıma teşekkür ederim. Vakfın kurucusu annem Muazzez Arçay”a layık olduğum kanısındayım.

Söz, yetki, karar hakkı için örgütlerimize sahip çıkalım. Oralarda görev yapan arkadaşlarımıza köstek olmak yerine destek olalım.

FERDİ MERTER FOSFOROĞLU

FİLMSAN VAKFI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI