Ferdi Özmen neden öldürüldü?..

Twitter’da tanınan isimlerden Ferdi Özmen, kurşunlanarak öldürüldü. Polis, Özmen’in alacak-verecek meselesinden vurulduğu ihtimali üzerinde duruyor.

Ferdi Özmen neden öldürüldü?..
Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre Twitter fenomeni Ferdi Özmen (30), amcası Tekin Özmen’le önceki akşam İstanbul Sarıyer Caddesi’nde yemek yedikten sonra saat 18.30 sıralarında İstinye Mahallesi’nde park ettiği aracına bindi. Bu sırada araca yaya olarak yaklaşan bir kişi, Ferdi Özmen’i araçtan indirip kısa bir konuşma yaptıktan sonra ateş açtı ve kaçtı. Özel bir hastahaneye kaldırılan Özmen, kurtarılamadı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ilk aşamada olayın para nedeniyle işlendiğine dair bilgilere ulaştı.

‘HESAPLAŞMA’ İDDİASI

Cinayet Twitter’da tartışmalara neden oldu. Bazı kullanıcılar olayın siyasi provokasyon olduğunu, bazılarıysa kişisel bir ‘hesaplaşma’ olduğunu iddia etti. Atatürk hayranlığıyla bilinen Özmen, birçok Facebook sayfasının ve Ordululara yönelik internetten radyo yayınlarının yöneticisiydi. Özmen’in paylaşımları nedeniyle tehditler aldığını gösteren mesajlar da Twitter’da dolaştı. Polisin, cinayet şüphelisi olarak bir isim üzerinde duruyor.

‘KONUM BİLDİRMİŞ’

FERDİ Özmen’in annesi Gülnaz Akkuş, “İlk evliliğimden olan çocuğumdu. Katili bulunsun” dedi. Yakını Sadi Kılınç ise, “Kardeşi Murat, abisinin tehdit edildiğine dair kendisine bir şeyler söyledi. Ne amaçla tehdit edildiğini paylaşmamış. İnternette konumunu bildirmiş. Tanıyan bilen bir kişi ki bir anda oluyor” diye konuştu.