Ferman Toprak'a çıplak fotoğrafla şantaj

Şarkıcı Ferman Toprak’a özel fotoğraflarıyla şantaj yaptığı iddia edilen eski sevgilisi Türkan K., kız kardeşinin ünlü sanatçıyla işbirliği yaparak kendisini dolandırmaya çalıştığını öne sürdü.

Ferman Toprak'a çıplak fotoğrafla şantaj
Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre ünlü şarkıcı arkıcı Ferman Toprak'a elindeki özel fotoğrafları ile 100 bin dolarlık şantaj yaptığı iddiasıyla yargılanan sanatçının eski sevgilisi Türkan K., mahkemede ilginç bir iddia ortaya attı.

Türkan K., kız kardeşinin ünlü sanatçıyla iş birliği yaparak kendisini dolandırmaya çalıştığını öne sürdü.

Türkan K.'nin, Toprak'ı çıplak ve uyur vaziyetteki fotoğraflarını basına sızdırmakla tehdit ettiği ve 100 bin dolar isteyerek şantaj yaptığı iddia edilmişti. Bunun üzerine Toprak, şantaj yoluyla kendisinden para isteyen eski sevgilisinden şikâyetçi olmuştu.

Başlatılan soruşturma sonunda Türkan K. hakkında "sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile "hakaret" ve "şantaj" suçları kapsamında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Türkan K., geçtiğimiz günlerde hâkim karşısına çıktı. Türkan K. suçlamaları reddetti ve Ferman Toprak'la kız kardeşinin iş birliği yaparak kendisini dolandırmak için plan yaptıklarını öne sürdü.

Genç kadın ifadesinde şunları anlattı:

'DAİREME GÖZ DİKTİLER'


"Hakkımda açılan davadan sonra kız kardeşim Sabiha K., benim çocuğumu okuldan kaçırmaya çalıştı. Kendisi uyuşturucu bağımlısıdır ve ben kız kardeşimi bu konuda şikâyet ettim. Yaptığım araştırma sonucu kız kardeşim Sabiha K.'nin Ferman'la birlikte iş birliği yaparak beni dolandırmaya çalıştığını öğrendim. İddianamede Ferman'dan 100 bin dolar para istediğim belirtiliyor. Kız kardeşim Ferman'a gayrimenkulümden bahsetmiş. Ferman dairemi sattırıp para alacak ve parayı kız kardeşime verecekmiş. Bu konuda ikisi anlaşma yapmışlar" dedi.

Mahkeme, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.