Feryal Gülman'dan bomba gönderme!

Feryal Gülman, dün oğlunun yeni yaşını kutlarken boşandığı eşi Kemal Gülman'ın da 'evlat' kıymeti bilmediğini ima etti.

Feryal Gülman'dan bomba gönderme!
Takvim'de yer alan habere göre yaklaşık 2 yıl önce 21 yıllık eşi Kemal Gülman'a 200 milyon liralık boşanma davası açan Feryal Gülman, geçtiğimiz haftalarda verilen kararla şoke olmuştu. Ancak sosyetik iş kadını, karara itiraz ederek ihanete uğradığını ispat edeceğini açıkladı. Gülman çiftinin olaylı boşanma davası sürecinde oğulları da Aslan da mağdur olmuştu.

'ZOR BİR YIL GEÇİRDİK'

Dedikodulara göre baba Kemal Gülman, boşanma davasından hemen sonra oğlunu şirketin kapısından dahi içeri sokmadı. Hatta Kemal Bey, Aslan'ın yurt dışı eğitim masraflarını da ödemedi. Oğlunu ABD'deki bir üniversitede okutan ise anne Feryal Gülman oldu.

Dün oğlunun yeni yaşını sosyal medyadan kutlayan Feryal Hanım, yazdığı mesajında Kemal Gülman'a da gönderme yaptı. Feryal Gülman, şöyle yazdı: "Canım Aslan'ım. 19 yaşındasın bugün. Olgun, delikanlı, benim içinse tatlı ve minik oğluşum. Zor bir yıl geçirdik. En sevdiğimizi toprağa verdik. Biz huzurluyduk, yaşarken bildik kıymetini. En güzel dostları gördük birlikte, hep yanımızda, canımızda. Ama birlikte gördük ki nice yaşta insanlar ne uğruna göremez, bilemez kıymetini EVLAT sevgisinin bile. Oysa sen ve tüm evlatlar, sevgilerin en güzeline layıksınız."