Fethiye'de 'dost' cinayeti!

Ferit Ali K, bedensel engelli karısı C.K’yi daha önce ilişki yaşadığı Murat Ünaldı ile konuşurken görünce çılgına döndü. Eline geçirdiği bıçakla sokağa koşan Ferit Ali K. defalarca bıçakladığı Ünaldı’yı öldürdü.

Fethiye'de 'dost' cinayeti!
Yeni Asır'dan Erdoğan Cankuş'un haberine göre Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırında şoför olarak çalışan Ferit Ali K, eşinin dostu olduğu iddia edilen kişiyi sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Olayın hemen ardından cinayetin işlendiği yere gelen polis ekipleri, zanlıyı elinde bıçakla yakaladı.

Cinayet, Fethiye'nin Foça Mahallesi Günlükbaşı mevkii Adnan Menderes Bulvarı üzerinde dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ferit Ali K. (39) fırının üst katındaki evinde yatarken, bedensel engelli eşi C.K. daha önceden telefonla görüştüğü Murat Ünaldı (39) isimli kişiyle evin tam karşısında, sokak ortasında konuşmak için buluştu.

BİRLİKTE YAŞAMIŞLAR

Evinin penceresinden bu anı gören Ferit Ali K. eline geçirdiği ekmek bıçağıyla sokağa inip, Murat Ünaldı'nın yanına yaklaştı.

Ferit Ali K, eşinin ve çok sayıda vatandaşın gözü önünde elindeki bıçağı Murat Ünaldı'ya sapladı.
Kanlar içinde kalan Murat Ünaldı için çevredeki vatandaşlar 112'yi ve polisi aradı. Eli bıçaklı saldırgan çevresindekilere 'yaklaşmayın' derken, polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi.

Saldırgan ayakkabısız ve çıplak vaziyette cinayeti işlediği bıçakla birlikte yakalandı.

Bu arada ağır yaralı vaziyette ambulansla hastaneye kaldırılan İzmirli Murat Ünaldı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ferit Ali K. ve eşi C.K. gözaltına alındı.

C.K'nin bir süre Murat Ünaldı ile birlikte yaşadığı, ardından eşi Ferit Ali K'ye döndüğü öğrenildi. Soruşturma, Cumhuriyet Savcılığı ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çok yönlü sürdürülüyor.