Fettah Can: "İki erkek düet mi yapar?"

Alper Narman ile birlikte ürettikleri onlarca güzel eser ile adını duyurup kendini milyonlara sevdiren sanatçı Fettah Can önceki gün Ankara Podium AVM’de hayranlarıyla buluştu.

Fettah Can: "İki erkek düet mi yapar?"
Sözcü'de yer alan habere göre Farkındalık Stüdyosunun düzenlediği etkinlikte Yasemin Şefik’in sorularını yanıtlayan Can, çok çarpıcı bir açıklama yaptı.

Yasemin Şefik’in ‘Neden eşinle düet yapmıyorsun?’sorusuna Fettah Can’dan oldukça iğneli bir yanıt geldi. ‘Cansu ile böyle bir kaygımız yok. Eğer bir düet yapacaksak bunu hakkıyla yaparız. Öyle bir şarkı olur ki bu gerçekten bir şey anlatır, o zaman yaparız. Şimdi bakıyorum düet şarkıların çoğu bir şey anlatmıyor. Özellikle iki erkek yaptıkları düetle neden bir kadına sesleniyor anlamıyorum… Komik…’ diyerek Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı düetine göndermede bulundu.

Söyleşi esnasında Demet Akalın’ın Fettah Can’ın yeni albümünü instagramdan tebrik etmesi üzerine; “Tebrik etmek, destek olmak bizim sektörde hep olan bir şey değil. Demet Akalın’a ben de teşekkür ediyorum. Onun yüreği güzel" diye konuştu.

Fettah Can: "İki erkek düet mi yapar?"