Fikret Bila Hürriyet'e böyle veda etti!

Fikret Bila, bugün Hürriyet gazetesi çalışanlarına gönderdiği mesajla gazeteye veda etti.

Fikret Bila Hürriyet'e böyle veda etti!
MedyaRadar'ın haberine göre Doğan Medya Grubu’nun, 21 Mart’ta Demirören Grubu’na satılmasının ardından 1 Mart 2017’den bu yana yürüttüğü Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa eden Fikret Bila, bir veda mesajı yayımladı.

“Sizlere veda etmek için mesleki geleneğimize uygun biçimde, hukuki sürecin tamamlanmasını ve değerli meslektaşım Vahap Munyar’ın genel yayın yönetmenliği görevini resmen üstlenmesini bekledim” açıklamasında bulunan Bila, “Sizlerle birlikte geçirdiğim bir yılı meslek hayatımın en güzel yıllarından biri olarak hatırlayacağım” ifadelerini kullandı.

Fikret Bila’nın veda mesajı şöyle:

“Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Bir yıldır yürütmekte olduğum genel yayın yönetmenliği görevimden istifa ettiğimi 27.4. 2018 tarihinde duyurmuştum. Sizlerle birlikte geçirdiğim bir yılı meslek hayatımın en güzel yıllarından biri olarak hatırlayacağım.

Bu süre boyunca çok güzel bir çalışma ortamında, birçok başarıya birlikte imza attık. Gösterdiğiniz güvene, dostluğa ve verdiğiniz desteğe içtenlikle teşekkür ediyorum.

Sizlere veda etmek için mesleki geleneğimize uygun biçimde, hukuki sürecin tamamlanmasını ve değerli meslektaşım Vahap Munyar’ın genel yayın yönetmenliği görevini resmen üstlenmesini bekledim.

Değerli dostum Vahap Munyar’a yeni görevinde başarılar diliyor, sizlerle birlikte Hürriyet bayrağını daha iyi yerlere taşıyacağına olan inancımı belirtmek istiyorum.

Sağlık, mutluluk ve başarı temennisiyle sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Fikret BİLA”