Fikret Kuşkan ekran sessizliğini bozuyor

Bir süredir ekranlardan uzak olan Fikret Kuşkan Cuma günü ATV ekranlarında yayınlanacak Yasak diziyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Fikret Kuşkan ekran sessizliğini bozuyor

Yapımcılığını Erol Avcı’nın, yapımını TMC'nin üstlendiği, yönetmenliğini Binbir Gece, Aliye ve Zerda gibi dizilerin yönetmeni Kudret Sabancı'nın yaptığı,  Türkiye'nin ilk kadın romancısı Fatma Aliye'nin Muhadarat romanından esinlenilerek yola çıkılan “Yasak” dizisinin çekimleri devam ediyor. Yaklaşık 1 yıl süren senaryo çalışmaları ve dört aylık detaylı set hazırlıklarının ardından çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası'nda başlayan “Yasak” 11 Nisan Cuma akşamı ATV ekranında izleyicisiyle buluşacak.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Kuşkan, Yasak dizisinde Nazım Bey karakteriyle izleyicisiyle buluşuyor.

Nazım karakteri için uzun zamandır hazırladığını belirten Kuşkan, "İlk defa bir televizyon projesi için uzun bir ön hazırlık süresi geçirme fırsatım oldu. Sete çıkmadan önce Nazım Bey üzerine çok düşünmüş ve onu anlamıştım. Dönemi yansıtan harika bir set, çok iyi bir ekip ve oyuncu arkadaşlarımla güzel bir iş ortaya koymak için elimizden geleni yaptık. Biz de Cuma günü diziyi izlemek için sabırsızlanıyoruz." açıklamalarında bulundu.

Senaryosunu Emre Özdür, Volkan Sümbül, Ali Demirel ve Meryem Gültabak kaleme aldığı, hikayesi Osmanlı döneminin son yıllarında geçen “Yasak”ın  kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Çakır ve Burak Yamantürk’ün yanı sıra Ezgi Eyüboğlu, Hakan Yufkacıgil, Gürbey İleri, Buket Dereoğlu, Tuğçe Kumral gibi başarılı oyuncular da rol alıyor.