Fikret Kuşkan: “İşsizim, o parayı nasıl öderim?”

Ünlü aktör Fikret Kuşkan, oğlu Kuzgun için 25 bin lira nafaka isteyen eski eşi Bahar Kerimoğlu’na çok kızdı. “Ben işsizim, o parayı nasıl öderim?” diye çıkıştı.

Fikret Kuşkan: “İşsizim, o parayı nasıl öderim?”
Takvim'den Ali Oktay'ın haberine göre İstanbul'da ünlü aktör Fikret Kuşkan'dan 7 yıl önce boşanan oyuncu Bahar Kerimoğlu, oğulları Gün Kuzgun için ödenen aylık 8 bin 46 liralık iştirak nafakasının 25 bin liraya yükseltilmesi için dava açtı. Kerimoğlu'nun kendisini bir gelir kapısı olarak gördüğünü belirten Kuşkan ise "Bu dava çocuğun ihtiyaçlarından çok davacının kendi ihtiyaçları için açılmış bir davadır. Davacının 8 yaşında bir çocuk için aylık 2 bin lira mutfak ve kasap masrafı yaptığını iddia etmesi hayatın olağan akışına aykırıdır. Yeniden evlendim ve yakında Kuzgun'un yeni bir erkek kardeşi doğacaktır. 19 bin lira ev kredisi ödüyorum. İşsizim, şu anda ödediğim nafaka bile ağır gelmektedir. Dava reddedilsin" dedi.

ANNE VARLIKLI

2009'da anlaşmalı boşanan çift, mahkemeye oğullarının masraflarının eşit olarak paylaşılacağını gösteren bir protokol sunmuşlardı. O zaman Kerimoğlu'nun aylık geliri 10 bin Kuşkan'ın geliri ise 50 bin TL'ydi. Kuşkan'ın avukatı ise "Boşanma sırasında davacıya tazminat ve öncesinde ev verilmiştir. Davacı da aynı sektördedir ve varlıklı bir ailenin kızıdır. Müvekkilimin 2015 yılı kazancı 317 bin 316 TL'dir. Yeni bir çocuğu olacağı ve 19 bin TL ev kredisi ödediği için mevcut nafaka bile ağır gelmektedir. Dava reddedilsin" dedi.