Filiz Akın: "Kanserin 2. evresindeydim"

Yıllar önce Nazofarenks (geniz) kanserini yenen Filiz Akın, hayranlarına “Kanserin 2. evresindeydim, ölebilirdim. Hastalığımda bana o kadar çok dua ettiniz ki sizlerin sevgisi sayesinde kanseri yendim’ dedi.

Filiz Akın: "Kanserin 2. evresindeydim"
"Kanseri sevenlerimin dualarıyla yendim!"

Vatan'ın haberine göre
Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncalarından Filiz Akın, Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte sevenleriyle bir araya geldi. Kulak enfeksiyonu nedeniyle hastaneye yatan ve ameliyat olan Akın, geçirdiği zor günleri, “7 aydır hastanelerdeyim. Büyük bir ameliyat oldum kulağımdan. Tam 6 saat sürdü. Kulak zarı dahil her şeyi aldılar. Sağlığım çok kırılgan” sözleriyle anlattı.

Daha önce de kanseri yenen oyuncu, o dönem çok sevenlerinden çok destek gördüğünden bahsetti, 'Kanserin 2. evresindeydim, ölebilirdim. Hastalığımda bana o kadar çok dua ettiniz ki sizlerin sevgisi sayesinde kanseri yendim’ dedi.

Diziler ağlatıyor

Filiz Akın, yeni nesil oyunculardan Demet Evgar ve Gonca Vuslateri’yi çok yetenekli bulduğunu itiraf etti.

Çok ağlama sahnesi olduğu için dizi izleyemediğini de söyleyen usta oyuncu, “Dizileri izlediğimde çok hüzünleniyorum. Çok ağlamaklılar. Bu yüzden dizi izleyemiyorum, moral olsun diye komedi seyrediyorum" diye konuştu.