Fırat Aydınus'a ağır eleştiri!

Galatasaray yönetiminden Fenerbahçe derbisinin hakemi Fırat Aydınus'a ağır eleştiri: "Halı sahada bile yönetemez"

Fırat Aydınus'a ağır eleştiri!
Skorer'den Nevzat Dindar'ın haberine göre Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, Fırat Aydınus’un Deniz Çoban gibi özür dileyerek hakemliği bırakması gerektiğini söyledi, “Böyle hakemlik yapana halı sahada bile maç yönettirmezler” diye konuştu.

Galatasaray cephesi, Fenerbahçe derbisinin hakemi Fırat Aydınus’a yüklendi, Deniz Çoban gibi düdüğünü asması gerektiğini söyledi.

Sarı-kırmızılıların genel sekreteri Fatih İşbecer, “Birkaç hafta önce Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçından sonra Deniz Çoban özür diledi ve hakemliği bıraktı. Biz de Fırat Aydınus’tan benzer bir şey bekliyorduk. Bu kadar kötü bir yönetim gösterip, ondan sonra hiçbir şey olmamış gibi yorum yapmaması ilginç geldi. Bu işe senelerini vereceksin, her sene eğitim alıp para kazanacaksın, bir sürü hatayı gözden kaçıracaksın, böyle hakemlik olmaz. Böyle hakemlik yapana halı sahada bile maç yönettirmezler” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Yönetimi’ni de nezaketsizlikle suçlayan İşbecer, “Maalesef son maçımızda Galatasaray Yönetimi medeniyet kurallarının öngördüğü biçimde ağırlanmadı. Bu hoş bir şey değil. Sportmenlik ile örf ve adetlerimize aykırı” dedi.

Sarı-kırmızılı yönetici, Aziz Yıldırım’ın Galatasaray’ı dost görmediğini söylediğinin hatırlatılması sonrasında şu yorumu yaptı:

“İki kulüp arasında 100 yılı aşkın bir süredir ciddi rekabet ve dostluk var. Tabii ki bir kişinin kişisel hezeyanları nedeniyle bu dostluk sekteye uğramayacaktır. Biz Fenerbahçelileri hâlâ dostumuz olarak görüyoruz. Fenerbahçe Yönetimi ligin ikinci yarısındaki maça gelmek isterse başımızın üstünde yerleri var.”
Konular Spor Haberleri