Yapımcıdan Saruhan Hünel açıklaması

Aşk yaşadığı gazeteci Edda Sönmez’i dövdüğü iddia edilen Saruhan Hünel’in rol aldığı “Karagül” dizisiden kovulması için sosyal medyada kampanya başlatıldı.

Flaş Saruhan Hünel açıklaması
Hürriyet'te yer alan habere göre sosyal medyada Hünel’e tepki yağarken yapımcı Şükrü Avşar, Hünel’in dizinin kadrosundan çıkarılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Uçankuş TV’ye konuşan dizinin yapımcısı, “Set dışında özel hayatında yaşanan ve yargıya intikal eden bir olay var. Ben yargıç değilim, savcı değilim. Belki iki sevgilinin aralarında bizim bilmediğimiz bir konu, farklı bir düşmanlık var. Kadın makyaj yapmış olabilir. Bu bir ekmek davası, ben kesinleşmemiş, henüz suçu sabitleşmemiş bir olay üzerinden nasıl birinin ekmeğini keserim? Saruhan ‘Ben böyle bir şey yapmadım’ diyor. ‘Bana sinirlerime hakim olamadım, ben bu kadını dövdüm’ gibi bir açıklama yapsa o zaman durum farklı olurdu. Ona ‘Ben seni gönderiyorum’ derdim” açıklamasını yaptı.

Gazeteci Edda Sönmez, Pascal Nouma’yla röportaj fotoğraflarını yayınladıktan sonra sevgilisi Saruhan Hünel’in kendisini darp ettiğini iddia etmişti.

Yapımcıdan Saruhan Hünel açıklaması