Funda Arar işte bu çorbayla zayıfladı

Geç­ti­ği­miz ay­lar­da oğ­lu Ara­s’­ı dün­ya­ya ge­ti­ren Fun­da Arar, ha­mi­le­lik sü­re­cin­de al­dı­ğı ki­lo­la­rı hız­la ge­ri ver­di. Kı­sa sü­re­de 12 ki­lo ve­rip es­ki for­mu­na ka­vuş­ma­sı ise dik­kat çek­ti.

Funda Arar işte bu çorbayla zayıfladı
BU ÇORBA ÇOK KONUŞULUR

Ki­şi­ye özel bir bes­len­me prog­ra­mıy­la ki­lo­la­rın­dan kur­tu­lan Fun­da Ara­r’­a mes­lek­ta­şı Gül­şe­n’­e uy­gu­la­nan, kar­bon­hid­rat-pro­te­in den­ge­si­ne önem ve­ren bir di­yet uy­gu­lan­dı. An­cak Ara­r’­ın di­ye­ti­nin en bü­yük far­kı ve sır­rı di­ye­bi­le­ce­ği­miz püf nok­ta­sı, ara öğün­ler­de tü­ket­ti­ği la­van­ta­lı so­ğan çor­ba­sı..

7 BİN YIL ÖNCE BULUNMUŞ

Ünlü şarkıcının diyet programında dikkat çeken bir diğer detay ise, dünyada çok bilinen ancak Türkiye’de henüz yeni duymaya başladığımız kinoa oldu. Bir tahıl türü olan kinoa, Güney Amerika’da And Dağları bölgesinde yetişiyor. Birçok hastalığa da iyi geldiği söylenen bitki, ilk kez İnkalar tarafından 7 bin yıl önce keşfedilmiş. 

Mak­yaj yap­ma­ya utanıyordum

Hiç­bir za­man aşı­rı mak­yaj yap­ma­dı­ğı­nı be­lir­ten Arar, “Gen­ce­cik kız­la­rı­mız fon­dö­ten­le­ri, pud­ra­la­rı sü­rü­yor­lar çok üzü­lü­yo­rum. Üni­ver­si­te­yi git­ti­ğim­de bi­le mak­yaj yap­ma­ya uta­nı­yor­dum. Öy­le yü­zü­me mas­ke­ler  ya­pan bi­ri de­ği­lim. Sa­de­ce te­miz tu­tu­yo­ru­m” de­di.

OKAN IŞIK / BUGÜN İNTERNET SİTESİ