Funda Özkalyoncu özür diledi

Magazin yorumları yaptığı programda Sabahattin Ali'nin "Kürk Mantolu Madonna" kitabını şarkıcı Madonna'nın hayatı sanarak büyük bir gaf yapan Funda Özkalyoncu özür diledi.

Funda Özkalyoncu özür diledi

Magazin yorumları yaptığı televizyon programında Sabahattin Ali'nin "Kürk Mantolu Madonna" kitabıyla ilgili olarak "Kitaplar filme uyarlanınca ben sevmiyorum. Ama burada Madonna'nın hayatı da enteresan olabilir bizim için. Yani aşkları, ilişkileri filan" diyen ve sunucu Jess Molho'nun kitabın 1943 yılında basıldığını hatırlatmasıyla "Aa Madonna var mıydı o yıllarda?" diye soran televizyoncu Funda Özkalyoncu, özür diledi.

FUNDA ÖZKALYONCU'DAN CANLI YAYINDA SKANDAL GAF (VİDEO)

Özkalyoncu bugünkü canlı yayında, "Baştan kocaman bir özür diliyorum. Yıllardan beri hem radyoda hem de televizyonda canlı yapan biri olarak talihsiz bir olay olarak düşünebiliriz veya ne kadar da cahilmiş diye düşünebiliriz. Ne söylüyorlarsa yerden göğe kadar haklılar. En başta edebiyatseverlerden özür diliyorum. Canlı yayın heyecanıyla sanırım orada değilmişim. Çok daha önemli gündem konuları var. Hakkımda iyi niyetle yazan herkese gönül borcum var. " ifadelerini kullandı.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...