Funda Özkalyoncu'yu rezil eden 'Madonna' gafı!

'Bonbon' lakabıyla maruf magazin yorumcusu Funda Özkalyoncu bu sabah ekran tarihinde hiç unutulmayacak skandal bir gafa imzasını attı.

Funda Özkalyoncu'yu rezil eden 'Madonna' gafı!

Sabahattin Ali’nin kült eseri "Kürk Mantolu Madonna", film uyarlamasıyla gündeme geldi.

Bugün bazı gazetelerde eserin sinemaya uyarlanacağı ve başrol teklifinin Beren Saat'e götürüldüğü yazıldı.

Basında yer alan bu haber, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de yayınlanan Aramızda Kalmasın isimli magazin programında yorumlanırken programda yer alan 'Bonbon' lakabıyla maruf magazin yorumcusu Funda Özkalyoncu’nun sözleri izleyenlere ‘Pes!' dedirtti’: “Kitaplar filme uyarlanınca, o işi ben sevmiyorum. Dünyada da örnekleri var. Zorlamanın ne anlamı var diye düşünüyorum. Yine de Madonna’nın hayatı enteresan olabilir; aşkları, ilişkileri falan...”

'1943'te Madonna var mıydı?'

Rejinin programın moderatörü Jess Molho’yu uyarması sonucu kitabın 1943 yılında yazıldığını öğrenen Özkalyoncu, duruma ‘hala’ anlam veremeyerek bu kez “1943 mü? Madonna var mıydı o zamanlar?” sorusuyla dünyaca ünlü pop yıldızı ‘Madonna’ yorumunda ısrar etti.

Kitabı okumuş, herkes okumalıymış

Film uyarlamasının ısrarla pop yıldızı Madonna üzerinden olacağını ‘düşündüğünü’ vurgulayan Özkalyoncu, “Kitabı okudum ama sana anlatabileceğim, altını çizebileceğim bir nokta yok. Sabahattin Ali çok önemli bir yazar. Herkesin onun kitaplarını okuması lazım ama nasıl olacak bilmiyorum, senaryoyu gözümde canlandıramadım” ifadelerini kullandı.

Elindeki ipad yardımıyla girdiği Google'dan aldığı veriler sonucunda ise "Bu primadonna hikayesi" diyerek 'nihayet' konuya hakim olabildi.

Özkalyoncu'ya sosyal medyada büyük eleştiriler yağdı.

Programdan görüntüleri izlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..