Futbolcu taraftara hayat verdi!

Taraftarların bir önceki maçta tribüne gelmedikleri için protesto ettiği futbolculardan Mehmet Erdem Pazar deplasmanında tribünden düşen taraftara hayat verdi.

Futbolcu taraftara hayat verdi!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre Göztepe'de bir hafta önce 3-0 kazanılan Düzyurt maçı sonrası taraftarların tribünlere davet ettiği futbolcuların bir kısmı soyunma odasına erken gitmiş ve çağrıya yanıt vermemişti. Bunun üzerine taraftarlar futbolcuları protesto etmiş, öfkeli kalabalığı teknik direktör Metin Diyadin yatıştırmıştı. Ancak deplasmanda oynanan Pazarspor maçının 65. dakikasında Emrah'ın attığı gol sonrası üç taraftar tribün demirinin bükülmesi sonucu aşağıya düştü. Düşen taraftarlardan ikisi akıl almaz kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken kafasının üzerine düşen Mutlu Duman yerden kalkamadı.

Sevinmek için tribüne koşan futbolcular şaşkınlıktan dona kalırken, imdada bir hafta önce taraftarın protesto ettiği futbolcular arasında yer alan Mehmet Erdem yetişti. Erdem, büyük bir soğukkanlılıkla dili dönen ve nefes alamayan Duman'ın çenesini açtı ve parmağıyla nefes borusuna kaçan dilini düzeltti. Erdem'in bu müdahalesi kaza sonucu sahaya düşen Mutlu Duman'ın hayatını kurtardı. Daha sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Mutlu'yu futbolcular hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Taraftarlar ile futbolcular arasındaki soğuk rüzgar ise yerini sevgiye dönüştürdü. 

Mutlu'nun çenesi kilitlenmişti!

Pazar İlçe Stadı'nda yaşanan olayın kahramanı Mehmet Erdem, kaza anını ve yaşadıklarını anlattı. Erdem, "Ben olay olduğunda biraz arkada kalmıştım. Taraftarların olduğu yere sonradan gittim. Önce Erkan abiye (Sekman) 'Yan çevir' dedim. Yerde yatan taraftarın gözleri kaymıştı, çenesi kilitlenmişti. Nefes alamıyordu. Dilinin nefes borusuna kaçtığını o zaman anladım. Ancak ağzını açmak kolay olmadı. Çenesini açmak için yumruk attım. Kulüp masörü Mehmet abinin de yardımıyla çenesini açtık. Parmağımı ağzına sokup dilini düzelttim. Herkes şok yaşadı. Ancak kim olsa benim yaptığımı yapardı" dedi.
Konular Spor Haberleri