Futbolcu Zeynep'e acı veda!

Kocaeli'nde futbol müsabakası sırasında fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu'nun cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Futbolcu Zeynep'e acı veda!
Sabah'tan Abbas Çakar'ın haberine göre genç sporcunun beyin tümörü nedeniyle öldüğü ortaya çıktı. Kocaeli'nde geçen cuma günü Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ile Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasındaki futsal maçında fenalaşan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi öğrencisi ve aynı zamanda Gölcük Harp-İş Kadın Futbol Takımı oyuncusu olan Zeynep Eroğlu hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kız kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Genç kızın yapılan tetkiklerinde beyninde tümör olduğu ve geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamanı yitirdiği belirlendi. Ani ölümüyle herkesi yasa boğan Zeynep Eroğlu'nun cenazesi dün Gölcük Merkez Camisi'ne götürüldü. Genç kızın annesi Nurgül Eroğlu ayakta durmakta güçlük çekti. Zeynep Eroğlu kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığı'nda defnedildi. Cenazeye, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez ile genç sporcunun sınıf ve takım arkadaşları ile yakınları katıldı.

BİR RAHATSIZLIĞI YOKTU

Gölcük ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde yaşayan ve kuyumculuk yapan Hikmet Eroğlu ile Nurgül Eroğlu'nun tek çocukları olan Zeynep'in 7 yaşından bu yana spor yaptığı ve bugüne kadar herhangi bir rahatsızlığı olmadığı öğrenildi.
Konular Spor Haberleri