Galatasaray’da Wesley Sneijder sıkıntısı!

Gençlerbirliği deplasmanında yokluğu büyük oranda hissedilen Wesley Sneijder’in bu hafta da forma giymesi zor gözüküyor. Hollandalı’nın oynamadığı maçlarda Galatasaray hem skor hem de oyun anlamında zorluk çekiyor.

G.Saray'da Sneijder sıkıntısı
AMKSpor'da yer alan habere göre Galatasaray’da Wesley Sneijder şoku yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımın sağlık heyetinin verdiği “Sneijder'i oynatmayın” raporunu hiçe sayarak 32 yaşındaki futbolcuyu Belarus maçında oynatan Hollanda Teknik Direktörü Blind, Galatasaray'ın başını ağrıttı. Gençlerbirliği deplasmanında forma giyemeyen tecrübeli futbolcunun yokluğunda Galatasaray 1-0 kazansa da oyun anlamında sınıfta kaldı.

RİSKE EDİLMEYECEK

Sneijder’in oynamadığı maçlarda zorluk yaşayan sarı-kırmızılılara yine kötü haber geldi. Ağrıları azalmayan yıldız futbolcunun cumartesi günü TT Arena'da Trabzon ile oynanacak mücadelede forma giyemeyeceği ortaya çıktı. Sağlık heyetinin verdiği rapor doğrultusunda tedavi ve çalışmalarını sürdüren Sneijder'in riske edilmesi beklenmiyor. Formayı yine Josue giyecek.

YOKLUĞU BÜYÜK ACI

Bugüne kadar Sneijder'in forma giymediği 23 lig maçına çıkan Galatasaray’da tablo hiç de iç açıcı değil. Bu müsabakalardan 9 kez zaferle ayrılan Galatasaray, 14 kez puan bıraktı. 8 beraberlik 6 da yenilgi alan sarı-kırmızılılar, Sneijder'siz oldukça zorlanıyor.
Konular Spor Haberleri