G.Saray'ın iki gözdesi!

Galatasaray'da Juventus’tan Llorente ve Tottenham’dan Soldado öne çıktı...

G.Saray'ın iki gözdesi!
Bugün'de yer alan habere göre Galatasaray yönetimi, forvet transferinde bomba patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılıların listesinde iki isim ön plana çıktı. Daha önce takipte olunan Schalke’den Klaas Jan Huntelaar için görüşmeler ivme kazanamadı.

Çünkü Hollandalı golcünün disiplin sorunları Galatasaraylı yöneticilerin geri adım atmasına neden oldu. Santrafor mevkiinde nabız yoklamalarını sürdüren Cimbom’da iki İspanyol futbolcu Juventus’tan Fernando Llorente ve Tottenham’dan Roberto Soldado isimleri öncelik kazandı. İdareciler, iki oyuncu için gerekli araştırmaları yaptı. 11 Temmuz’daki genel kurulda yüklü bir miktarda ek bütçe talep edilecek. İstenen sonuç çıkarsa söz konusu oyuncular için düğmeye derhal   basılacak.

YILLIK ÜCRET SORUNU

Juventus, Atletico Madrid’in golcüsü Mandzukic’i transfer ettikten sonra, Llorente için 90 dakika oynama şansı azalmıştı. Yıllık ücreti 4 milyon euronun üzerinde olduğu için İtalyan ekibi, oyuncuyu göndermeye sıcak. Öte yandan Tottenham’ın 30 yaşındaki İspanyol forveti Soldado’nun 2017’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Soldado’nun 15 milyon euro’nun üzerinde olan bonservisi Aslan’ı düşündürüyor. Bu arada Lokomotiv Moskova’nın 25 yaşındaki Senegalli golcüsü Oumar Niasse’ı taraftarlar veto etti. Yönetimin bu nedenle Niasse konusunda frene bastığı da gelen haberler arasında.

NOTLAR:

- 30 yaşındaki İspanyol forvet Soldado, Tottenham’da geçen sezon 40 maçta oynadı. 5 gol attı,1 de asist yaptı. 3 sarı kart gördü.

- İspanyol oyuncu Llorente bu sezon 44 maçta oynadı. 9 gol attı, 1 asist yaptı. 2621 dakika sahada kaldı. Hiç kart görmedi.

G.Saray'ın iki gözdesi!
Konular Spor Haberleri