GALATASARAY:2 KOCAELİSPOR:5

Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray sahasında Kocaelispor'u konuk etti.

GALATASARAY:2 KOCAELİSPOR:5

Turkcell Süper Lig'de 21. haftanın kapanış mücadelesinde Galatasaray, sahasında Kocaelispor'u konuk etti. Alman teknik adam Michael Skibbe'nin Arda ve Baros gibi oyuncularını yedekte oturduğu maçta sarı-kırmızılılar sahadan 3-2 mağlup oldu.

Maçın 14. dakikasında Mehmet Topal'ın güzel golüyle öne geçen Galatasaray, 23 ve 63. dakikada Taner, 34 dakikada Murat Hacıoğlu'nun gollerine engel olamayınca 3-1 yenik duruma düştü.

73. dakikada Lincoln'le golü ile farkı 1'e indiren sarı-kırmızılı takım, bu dakikadan sonra rakip kalede büyük bir baskı kuran sarı-kırmızılılar 86. dakikada penaltı kazandı. Baros bu pozisyonda topu ağlara yollayamazken dönen topta Taner kendisinin 3. takımının 4. golünü attı. Son dakikalarda tekrardan sahneye çıkan Taner attığı takımın 5. golüne imza attı, Kocaelispor maçtan 5-2 galip ayrıldı.

Galatasaray lig sonuncusu Kocaelispor'a 5-2 mağlup oldu. Taner Gülleri attığı 4 golle maça damgasını vurdu. Karşılaşma sonunda Galatasaraylı taraftarların Skibbe'ye tepkileri vardı

Konular Spor Haberleri