Galatasaray'ın iki favori ismi!..

Hoca arayan Galatasaray'ın listesinin ilk sırasında Fatih Terim yer alıyor. İmparator’dan olumlu yanıt gelirse EURO 2016 sonrası sözleşme yapılacak. Kabul etmezse Arjantinli teknik adam Jorge Sampaoli'ye görüşülecek.

Galatasaray'ın iki favori ismi!..
AMKSpor'da yer alan habere göre gelecek sezonun hazırlıklarını yapmaya başlayan Galatasaray’dan gündemin ilk maddesi yeni teknik patronun kim olacağı… Sarı-kırmızılı yöneticilerin hedefindeki isim Fatih Terim. Daha önce 3 dönem sarı-kırmızılı takımı çalıştıran, Türkiye’yi Avrupa Şampiyonası’na taşıyan başarılı hocanın geri dönmesi için nabız yoklamaya başladı. Fatih Terim’le önümüzdeki günlerde masaya oturulacak.

Kurt teknik adam olumlu yanıt verirse imzalar Avrupa Şampiyonası sonrasında atılacak. Terim’in teklifi kabul etmemesi halinde ise rota başka isimlere çevrilecek. Alternatif isim olarak Arjantinli teknik direktör Jorge Sampaoli üzerinde duruluyor. Daha önce Cimbom’u çalıştırabileceğini açıklayan Sampaoli ile yapılan ilk görüşme olumlu sonuçlandı. Arjantinli, Galatasaray’dan haber bekliyor.

ÖZBEK’TEN BAŞARI SÖZÜ

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni sezonda çok farklı ve çok daha başarılı bir kulüp olacaklarını söyledi. Yeni hocanın kim olacağı ile ilgili soruları yanıtlayan Özbek, “Teknik direktör arayışımız sürüyor. Sonuçlanmadan açıklama yapmak istemiyorum. Taraftarımız emin olsun, futbolda seneye çok farklı olacak. Biraz sabırlı olsunlar, Galatasaray’ı iftiharla seyredecekler” dedi.
Konular Spor Haberleri