Galatasaraylılar'ı umutlandıran açıklama

Nasuhi Sezgin: “Otel ve mağazalardan ciddi gelir bekliyoruz. Gelirler 2023’e kadar temlikli. Sportif başarıyla halledilir. Kasa kolaylığı da hazır. Yönetilebilir bir kulüp olacağız” dedi.

Galatasaraylılar'ı umutlandıran açıklama
Bugün'den Orçun Özateş'in haberine göre Ga­la­ta­sa­ray'ın bir nu­ma­ra­lı baş­kan ada­yı Dur­sun Öz­bek'in lis­te­sin­de yer alan ca­mi­anın önem­li is­mi Na­su­hi Sez­gin Bugün'e ko­nuş­tu.

Yö­ne­ti­me gel­me­le­ri durumunda ne­ler ya­pa­cak­la­rı­nı an­lat­tı. Galatasaray’ın mali kriz içinde olduğu söy­len­ti­le­ri­ne açık­lık ge­ti­ren Sez­gin, “Kıs­men doğ­ru kıs­men de­ğil. Ta­bi­i ki ra­kam­lar bü­yük. Ama bil­di­ği­niz gi­bi gelirlerin ço­ğu 2023'e ka­dar tem­lik­li. Spor­tif ba­şa­rı geldik­çe tem­lik­ler üze­rin­den ödemeler yapılacak” diye konuştu.

"BORÇLAR SIFIRLANMAZ AMA AZALTILIR"

Sı­kın­tı­nın ka­sa ko­lay­lı­ğı sağ­lan­ma­sı ol­du­ğu­nu be­lir­ten Sez­gin, “Şu an için ha­zır du­rum­da. İkin­ci ko­nu ta­ze pa­ra. Bu­nun için pro­je­ler var. Biri otel pro­je­si. İkin­ci­si ma­ğa­za­cı­lık. Se­ne­de 20-30 mil­yon TL pa­ra gi­ri­şi öngö­rü­yo­ruz. Yani korkulacak birşey yok. Projemize güveniyoruz. Şampiyonluk da gözardı edilmemeli. Borç­lar sı­fır­lan­maz ama azal­tı­lır. Yö­ne­ti­le­bi­lir bir ku­lüp olacağız” dedi.

"GİDENLERİN YÜKÜNDEN KURTULURUZ"

Trans­fer­ler­le il­gi­li ola­rak­sa, “Kad­ro­muz­da 42 ta­ne oyun­cu var. Se­çi­lir se­çil­mez ge­len ra­por­lar ma­sa­nın üze­ri­ne se­ri­le­cek. Ga­la­ta­sa­ra­y’­a ki­min ne ka­dar kat­kı­sı olur bun­lar be­lir­le­ne­cek. Gi­den­le­re de bağ­lı ola­rak bel­li oyun­cu­lar alı­na­bi­lir. Kad­ro­nun azal­ma­sı ge­re­ki­yor. Ama­cı­mız 25-28'e ka­dar dü­şür­mek. Gi­den oyun­cu­la­rın mad­di yü­kün­den kur­tul­muş olu­yor­su­nu­z” ifadelerini kullandı.
Konular Spor Haberleri