Gamze Karaman Keçeli'ye eşinden lüks hediye

Nedim Keçeli’den eşine VIP jest... Sosyetik iş adamı, 1 buçuk aylık hamile olan Gamze Karaman Keçeli'ye Como Gölü kıyısından 350 bin euro’ya lüks bir ev aldı.

Gamze Karaman Keçeli'ye eşinden lüks hediye
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre Mayıs ayında Venedik'te düzenlenen dillere destan bir düğünle Gamze Karaman ile dünyaevine giren Nedim Keçeli, bonkör damat çıktı.

4 yıllık aşklarını evlilikle taçlandıran ikiliden Gamze Hanım'ın bebek beklediği haberiyle mutluluktan havalara uçan sosyetik işadamı, doğum hediyesi için kesenin ağzını açtı. Bir buçuk aylık hamile olan eşine bir ev hediye etmek isteyen ünlü işadamı, iddiaya göre bunun için uzun süredir araştırma yapıyordu. Düğünlerinin gerçekleştiği İtalya'ya eşinin hayran olduğunu bilen Keçeli, doğum armağanı için de yine burayı tercih etti. ünlü yıldızlarla komşu olacak İtalya'nın kuzeyindeki Como Gölü'nün kıyısında hamile eşine dubleks bir daire satın alan işadamının cebinden bu anlamlı hediye için de yaklaşık 350 bin euro (1 milyon 700 bin TL) çıktığı öne sürüldü.

2003 Türkiye Güzeli Gamze Keçeli'nin verdiği bebek haberiyle çok mutlu olan sosyetik iş adamı, eşsiz doğal güzelliklerinin yanı sıra dünyaca ünlü yıldızların gözde tatil adresi olan Como Gölü'nden aldığı evle de eşine unutulmaz bir sürpriz yaptı. Keçeli'nin aldığı 3 odalı lüks dairesinin yer aldığı Como Gölü kıyılarında George Clooney, David-Victoria Beckham çifti, Elton John, Madonna ve Tom Cruise gibi dünyaca ünlü yıldızların da lüks malikaneleri bulunuyor.

BONKÖRLÜKTE SINIRLARI AŞTI

Nedim Keçeli, güzel oyuncuyla evlenirken de Gamze Karaman Keçeli'ye yaklaşık 550 bin TL değerinde tek taş pırlanta yüzük armağan etmişti.