Gamze Özçelik'in Gana günlüğü

Ülkemizdeki Suriyeli mültecilere yardım eli uzatıp askerlerimize yaptığı ziyaretle moral veren Gamze Özçelik, uzun süredir bulunduğu Gana'da da Afrikalı çocukların yüzünü güldürüyor.

Gamze Özçelik'in Gana günlüğü
Takvim'de yer alan özel habere göre açlıkla mücadele eden minikler için seferber olan güzel oyuncu, Afrikalı çocuklarla geçirdiği anları, instagram'da şu mesajla paylaştı: "Nasıl tatlı yaratıyorsun tüm yavruları Ya Rabb'im? Daha minicikken kendi ayakları üstünde duran, yemeğini kendi yiyen, kıyafetini kendi giyen, düştüğü zaman kendi kalkıp, dua ederek yatan dua ederek uyanan ve hep mis gibi kokan canlar bunlar…"

İKİ OĞLU OLACAK...

Paylaşımıyla herkesi duygulandıran Özçelik'in yardımları bununla sınırlı kalmadı. Eski eşi Uğur Pektaş'tan 7 yaşında Murathan adında bir oğlu olan Gamze Özçelik Afrikalı bir çocuğu da evlat edinmek için işlemleri başlattı. 'Kevin' adındaki Ganalı kimsesiz çocuğa sıcak bir yuva ve aile sunmak için can atan Özçelik, eğer yasal süreci tamamlayabilirse bir erkek evlat sahibi daha olacak...

YÜZÜ DE KALBİ DE GÜZEL

Geçtiğimiz yıl da Tanzanya ve Zanzibar'daki yardıma muhtaç çocuklarla bir araya gelen Gamze Özçelik, yüzü kadar gönlünün de güzel olduğunu bir kez daha kanıtladı.