'Gamzelim' Bodrum'da eğlence hayatının nabzını tutuyor!

Bodrum eğlence hayatının nabzını tutan Gamzelim, yoluna son hızla devam ediyor. Her geçen gün sahne ve yönetim kadrosunu geliştiren mekanda haftanın yedi günü akşam 8.30 da başlayan canlı müzik gece 2.30 da sona eriyor...

'Gamzelim' Bodrum'da eğlence hayatının nabzını tutuyor!

Harika mezeleri ve özel mutfağı ile ön plana çıkan Gamzelim'de genel koordinatörlük görevini üstlenen Ayşegül Öztoprak yemeklerimizle müziği doğru ahenkle birleştirmemiz başarımızın en büyük sebebi, gösterilen ilgi bizi her geçen gün daha mutlu ediyor diyerek Gamzelim'in başarısının sırrını özetliyor.

Haftanın yedi günü piyano başı muhabbetlerde piyanist Aslıhan Say güzel sesiyle dinleyicileri büyülerken, cuma akşamları İstanbul ve Bodrum sahnelerinin en ünlü isimlerinden Ertan Öztaş, pazar günleri ise AF grubunun kurucusu Asrın Tuncer rock kimliğinden sıyrılıp piyano başında aşk şarkıları ile değişik bir ambians yaratıyor. 14 Şubat  Sevgililer Gününde Gamzelim'de belirli periotlarda programlar yapan tüm Türkiye'nin sevgilisi Jale Bekar en güzel aşk şarkılarıyla ve özel orkestrasıyla sahne alacak. Rahmetli Şükran Ay'ın kızı ve Müjdat Gezen sanat merkezinde de öğretmenlik yapan Işıl Ay'ın da her ay program yaptığı Gamzelim'de, Semih Koç , Zeynep Türkeş (Memedim Zeynep) ve yaz aylarında Eda-Metin Özülkü de değişen tarihlerde sahne alıyorlar..

Sevgililer günü için kısıtlı yerin kaldığı mekanda eğlenebilmek için elinizi çabuk tutunuz!..

Rez : 0 538 824 18 48  GAMZELİM - BİTEZ

'Gamzelim' Bodrum'da eğlence hayatının nabzını tutuyor!

'Gamzelim' Bodrum'da eğlence hayatının nabzını tutuyor! - Resim : 2

'Gamzelim' Bodrum'da eğlence hayatının nabzını tutuyor! - Resim : 3

'Gamzelim' Bodrum'da eğlence hayatının nabzını tutuyor! - Resim : 4

'Gamzelim' Bodrum'da eğlence hayatının nabzını tutuyor! - Resim : 5

'Gamzelim' Bodrum'da eğlence hayatının nabzını tutuyor! - Resim : 6